Ovaj čovek ima 78 dece, a čeka još 13 BEBA: Želja mi je da što više žena POSTANU MAJKE

Vesti 16.08.2021 17:29 0

Jedan profesor pored svog regularnog posla i sjajne karijere ima još jednu misiju - da pomogne ženama širom sveta da zatrudne.

Ovaj čovek ima 78 dece, a čeka još 13 BEBA: Želja mi je da što više žena POSTANU MAJKE

YOUTUBE/SCREENSHOT/NEW YORK POST

Ari Najdžel je profesor iz Njujorka koji je do sada pomogao mnogim ženama širom sveta da dobije bebe, tačnije za sada ukupno ima 78 mališana, dok njegove bebe očekuju još 13 žena.

Ari smatra da je ovo njegova životna misija, prirodno za tako nešto ne traži nikakvu nadokandu a želja mu je, kako kaže da pomogne što više žena da zatrudne prirodnim putem i uživaju u majčinstvu.

Šrema njegovim rečima, dovoljni su mu poljupci i zagrljiji od srećnih žena koje saznaju da su u drugom stanju zahvaljujući njemu.

Gospodin Najdžel kaže da je ranije to radio na "tradicionalan način" dok sada uglavnom dostavlja ženama svoju spremu u čašicama.

Zbog svog neobičnog zanimanja mnogi su ga prozvali "spermator".

- Nikada nisam tražio bilo kakvu finansijsku ili drugu nadokandu. Zaista mi je dovoljno to što činim dobro delo, kao i što od srećnih majki dobijem zagrljaje i poljupce. Zaista sam srećan što ima toliko dece, nadam se da će ih biti još puno. Mnoge od njih viđa,, čak i često, dok neke nikada nisam video. Ipak to sve zavisi od njihovih majki - objasnio je profesor.

 

.

 

Komentari (0)
Loading