Šta vaša omiljena POZA govori o vašoj vezi ili braku? Da li više volite rutinu ili kada "pucaju" VARNICE

Naj žena Vesti 17.08.2021 21:45 0

Dinamika u krevetu otkriva puno o samoj vezi

Šta vaša omiljena POZA govori o vašoj vezi ili braku? Da li više volite rutinu ili kada "pucaju" VARNICE

Shutterstock

Vaša omiljena poza otkriva puno o vašoj vezi, veruje se da parovi koji najviše uživaju pozu kaubojke vole da koriste igračke u spavačoj sobi, dok oni koji više vole misionarski položaj imaju siguran i rutinski odnos.

Misionarska poza

Parovi koji vole i najčešće praktikuju misionarsku pozu su već dugo zajedno i gotovo da jedno drugome završavaju rečenice. Njihov je brak stabilan, ali teži ka tome da postane rutinski, ali u većini slučajeva to njima ne smeta. Oni se u takvom odnosu osećaju prijatno i sigurno.

Ljubav koju osećaju jedno prema drugome sa godinama se produbila, ali malo raznovrsnosti u spavaćoj sobi neće im škoditi, tvrdi američki stručnjak za veze i seks Niki Ransom-Alfred.

Kaubojka

Parovi koji preferiraju ova pozu znaju da se zabavljaju. Oni imaju puno samopouzdanja, vole da eksperimentišu u krevetu i sa igračkama. Neće se stideti i sami će se pobrinuti za svoj užitak. Veza im se temelji na kompromisu i poverenju, a svaki od partnera jednako se trudi oko rešavanja problema.

Dogi stil

Parovi koji uživaju u dogiju imaju zabavnu vezu punu avanturističkih trenutaka. Oni su iskreni i otvoreni kada je u pitanju provod ispod čaršafa, ali i na svim drugim poljima života.

Partneri su sigurni u svoju seksualnost i ne stide se svog tela zbog čega mogu bez imalo ustezanja da uživaju u ovom događaju. 

Kašika

Položaj u kojem partneri leže na boku, s tim što je muškarac iza žene, poza je koja omogućava posebnu intimnost. Parovi koji uživaju u ovoj pozi brižni su i predani, a najviše od svega žude za stalnim fizičkim i emocionalnim kontaktom. Oni se odlično razumeju, posebno na emotivnom nivou.

Sve sem kreveta

Pod tušem, u kolima ili na kuhinjskom stolu, ovi partneri svaki slobodan trenutak koriste za vođenje ljubavi. Njihova veza je dinamična, strastvena i pre svega spontana. Zbog ove strasti koja ih stalno tera na "delo" ne mogu da skinu ruke jedno s drugog.

Komentari (0)
Loading