Kakvo DETINJSTVO je imao sa njim? Odgajio ga je otac sa DAUNOVIM sindromom, a Sadler je priznao jednu VAŽNU stvar!

K.Ć Vesti 30.12.2021 19:35 0

Većina misli da su osobe sa Daunovim sindromom ne inteligentne ili da nisu dovoljno samostalne, ali to je daleko od istine

Kakvo DETINJSTVO je imao sa njim? Odgajio ga je otac sa DAUNOVIM sindromom, a Sadler je priznao jednu VAŽNU stvar!

Printscreen/Instagram

Ono što je istina, je to da osobe sa ovom dijagnozom retko mogu da postanu roditelji, ali ovaj čovek je srušio i tu tabu temu. Ne samo da je dobio dete, nego ga je izveo na pravi put i omogućio mu je i školovanje, a danas je njegov sin postao doktor.

Jad Issa, muškarac sa Daunovim sindromom iz Sirije, kada je dobio sina Sadera, sreći nije bilo kraja, a kako on kaže malo su naslednika i razmatili.

Sader rado priznaje da je odrastao u porodici punoj ljubaci i da je dosta vremena provodio sa svojim ocem igrajući se raznih igara sa njim.

Jad je dao sve od sebe da njegovo dete izraste u pravu osobu, da mu usadi ono najbolje i da ga podrži u svemu. Oev naporan rad i predanost da mu pruži najbolju moguću budućnost inspirisali su ga da postane lekar.

- Mislim da bih bio mnogo manje uzbuđen zbog života i mnogo manje strastven u onome što radim da nisam imao svog posebnog oca - napisao je uz fotografiju sa svojim tatom.

Sader je sada stomatolog, što je jedna od najboljih i najplaćenijih karijera u Siriji, a Jadovoj sreći nema kraja.

Pričajući o mami i tati, Sader je rekao da uprkos tome što su decenijama zajedno, ljubav među njima je toliko jaka kao da su se juče venčali. Navodi kako se oni savršeno razumeju, da obožavaju da idu zajedno u šetnje, a da nekada samo sede i razgovaraju satima.

Komentari (0)
Loading