"Moja ĆERKA može da PSUJE do mile volje": Alisa je ovom izjavom podigla RODITELJE na noge, a onda im je BRUTALNO odgovorila na prozivke

Vesti 15.08.2021 08:30 0

Pišući za Cafe Mom, Alisa je rekla da je u njenoj kući ćerkici dozvoljeno da psuje koliko god želi, a da joj se ne zamera

"Moja ĆERKA može da PSUJE do mile volje": Alisa je ovom izjavom podigla RODITELJE na noge, a onda im je BRUTALNO odgovorila na prozivke

pixabay

Alisa koje je inače učiteljica po zanimanju kaže da su psovke uglavnom stvar navike, i da njen suprug redovno psuje. Zbog toga je njihova ćerka naučila neke reči za koje kaže da su "potpuno normalne".

- Kao roditelji mi smo dužni da naše dete oblikujemo i vaspitamo najbolje što možemo, ali bilo bi licemerno oblikovati svoje dete prema standardima kojih se nijedno od nas dvoje ne pridržava - objasnila je Alisa.

Tvrdi da time što daje slobodu detetu da izgovara ove reči, umesto da ih označava kao "reči za odrasle", uči ćerku da "reči imaju moć".

- Time što joj dopuštam da koristi psovke bez kazne - rekla je Alisa.

Mama veruje da uklanjanje negativne energije povezane sa psovkama u ranoj dobi čini decu spremnijom za pravljenje razlika između reči i korišćenje istih.

Dodala je: "Kada se naša ćerka neizbežno susreće sa rečima koje su zaista neprihvatljive, na primer, rasnim psovkama i drugim pogrdnim terminima, naša je dužnost da joj objasnim šta zapravo znače te reči i zašto nije poželjno da se izgovaraju u javnosti. Time što branimo našoj deci da koriste psovke mi ih sakatimo značenja i težine istih.

Komentari (0)
Loading