NJU niko NIJE ŽELO jer ima Daunov Sindrom: Devojčicu je prihvatio LUKA, za koga se kasnije saznalo da je GEJ!

Vesti 10.01.2022 10:00 0

Albu, devojčicu sa Daunovim sindromom odbilo je 20 domova nakon što ju je majka dala na usvajanje

NJU niko NIJE ŽELO jer ima Daunov Sindrom: Devojčicu je prihvatio LUKA, za koga se kasnije saznalo da je GEJ!

Printscreen/Instagram

Nakon bezuspšenih pokušaja da udome Albu, kao pravi spasitelj pojavio se muškarac čiji stil života definitivno odstupa od tradicionalne porodice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luca Trapanese (@trapaluca)

Uprkos činjenici da je Luka homoseksualac, Alba je pronašla najboljeg mogućeg oca, a Luka već godinama unazad deli njihove zajedničke slike. Svako može da se uveri da je njihov odnos jednostavno- LJubav!

Kako je došlo do njihovog spajanja


Njihova priča je bila jedinstven slučaj .Luka je u to vreme upravo izašao iz ozbiljne veze sa svojim dečkom, a Albu (3) odbilo je 20 domova nakon što ju je majka dala na usvajanje.
-Donela mi je sreću i osećaj ispunjenosti. Ponosan sam što sam njen tata- rekao je. Sada je ovaj dvojac nerazdvojan. Luki je dugo bio san da bude tata, ali biti gej i samac u Italiji je nosio izazove. Surogatno materinstvo je tamo nezakonito i gej roditelji ne mogu biti navedeni kao suroditelji u izvodu iz matične knjige rođenih.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luca Trapanese (@trapaluca)

- Rečeno mi je da ću dobiti samo dete sa bolešću, teškim invaliditetom ili problemima u ponašanju - rekao je za BBC. -Bio sam apsolutno u redu sa tim.

Luka je bio jedinstveno spreman da prihvati izazov i da bude tata detetu sa posebnim potrebama. Nakon što je izgubio najboljeg prijatelja od raka u dobi od 14 godina, počeo je da volontira u nekoliko organizacija povezanih sa katoličkom crkvom kako bi pomogao kritično i hendikepiranim osobama.

Luku na instagramu prati skoro pola miliona ljudi, a profil je izuzetno inspirativan, pa može da posluži i kao primer drugim roditeljima. Oni koji ne poznaju Luku možda imaju predrasude, ali ako samo obratite pažnju na njih dvoje shvatićete da je ovo bio najbolji mogući spoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luca Trapanese (@trapaluca)

Luka je u više navrata navodio, da mu je Alba promenila život u potpunosti i da ga je učinila mnogo boljom osobom.

 

Komentari (0)
Loading