Osmogodišnja Mila se LJUBILA sa DEČKOM koji je PET godina stariji OD nje: Sada je starija godinu dana, a izgled koji FORSIRA njena majka šokira javnost širom SVETA!

Vesti 10.01.2022 14:12 2

Osmogodišnja blogerka Milana Mila Mahanec dospela je u žižu javnosti kada je objavila da se zabavlja sa 13-godišnjim dečakom, takođe blogerom

Osmogodišnja Mila se LJUBILA sa DEČKOM koji je PET godina stariji OD nje: Sada je starija godinu dana, a izgled koji FORSIRA njena majka šokira javnost širom SVETA!

Printscreen/Instagram

Ono što je posebno zgrozilo javnost nije činjenica da je devojčica obelodanila da je stupila u romantičnu vezu sa 13-godišnjim blogerom Pašom Pelom iz Moskve. Javnost je bila šokirana činjenicom da se sve ovo odigralo uz blagoslov njene majke Darje, koja u potpunosti podržava vezu.

 

Oboje su na svojim storijima objavljivali fotografije na kojima se ljube, pa čak i spavaju u istom krevetu. Na jednoj fotografiji videlo se da su zagrljeni, dok Milana pere zube i to samo u donjem vešu.

- Dete je reklo da će prenoćiti kod Paše. Bila je to porodična poseta. Odnosno, Milana i ja smo došli u posetu porodici sa kojom smo prijatelji - objasnila je Darja i dodala da njena ćerka ne zna za "skandalozne komentare koji se objavljuju na društvenim mrežama“.

Aleksandar Mahanec, Milanin otac, koji se od Darje razveo 2019, rekao je da ništa nije znao i da je šokiran.

- Sada sam šokiran onim što se događa. Ovo je sve, blago rečeno, pogrešno - rekao je Milin otac.

Uprkos činjenici, da skandal više ne trese javnost, upitan je način na koji majka prezentuje ćerku u javnosti. Gomila njenih fotografija ne priliči detetu koje još uvek nije ušlo u pubertet.

 

Mnogo je onih koji su frapirani Milinim fotografijama, tvrde da se radi o klasičnoj seksualizaciji i da njen profil definitivno može da privuče pedofile.

 

Komentari (2)
Loading
Косанчић
10.01.2022 19:28

Боже чувај и склони све сатанине слуге и болештине

zora
11.01.2022 07:47

Ovakvim roditeljima treba oduzeti decu. Zaradjuju novac preko maloletnika. To podseca na roditelje koji prodaju decu.