Naučnici o ljubavnim odnosima: Jednu stvar morate da IMATE u krevetu, uopšte nije PERVERZNA!

Vesti 12.01.2022 21:15 1

Lekari savetuju da u krevetu nosite čarape, a ovo pravilo treba da važi i tokom seksa

seks

Shutterstock

Nošenje čarapa noću je veoma udobno. Oni koji ih ne skidaju u krevetu to znaju vrlo dobro, ali možda ne znaju  da ovaj odevni predmet  poboljšava seks..

Naučnici sa Univerziteta Groningen u Holandiji  otkrili su da osobe koje odlaze u krevet  u čarapama nemaju problema sa snom, a verovatnoća da će doživeti vrhunac se uvećava za čak 80 odsto. Kažu i da ako ostanete bez čarapa tokom odnosa, šanse da postignete orgazam se smanjuju za 50 odsto.

Prema rečima doktorke Tratner, stopala se u  čarapama brže zagrevaju, a krvni sudovi se šire i  mozgu  šalju signal da je vreme da zaspi. Ljudi koji nose čarape nemaju problem sa nesanicom i mnogo lakše tonu u san.

Pored toga, širenje krvnih sudova  dovodi do poboljšanja seksualne funkcije. Lekari iz Holandije su otkrili da  80 odsto parova koji imaju seks u čarapama mnogo brže dostiže orgazam. 

Ipak, imajte na umu da  nikako ne treba da  ulazite u krevet u čarapama koje ste nosili tokom celog dana. To svakako nije higijenski i definitivno je neprivlačno.

 

Komentari (1)
Loading
Sve je otislo...
13.01.2022 06:37

Fuj.Hahahaahahha