Ima 24 godine i nedavno je postala MAJKA DVADESETDRUGOG deteta, ali tu nije kraj, cilj joj je mnogo veći!

Vesti 22.08.2021 12:41 0

Kristina Ozturk se porodila samo jednom, ali ima više od 20 dece. Kako je to moguće? 24-godišnjakinja koristi pomoć surogata. Sanja o zaista velikoj porodici, jer je priznala da joj je cilj 105 dece

Ima 24 godine i nedavno je postala MAJKA DVADESETDRUGOG deteta, ali tu nije kraj, cilj joj je mnogo veći!

Shutterstock

Njen suprug, turski milioner, deli san svoje žene i podržava je u njenom ostvarenju. Još u februaru, par je imao 11 dece, ali je od tada taj broj značajno porastao.

24-godišnja stanovnica Gruzije postala je majka po prvi put sa 17 godina. Tada je rodila ćerku Viku i brzo postala samohrana majka. I uvek je sanjala o velikoj porodici. Međutim, imala je sreće, jer je na svom putu upoznala Galipa Oztureka, turskog milionera koji je takođe sanjao o istom. U početku je Kristina želela da ima bebu godinu za godinom, ali je brzo shvatila da to nije najbolja ideja.

Sanjaju više od stotinu potomaka 

Sada žena sa 57-godišnjim mužem odgaja 22 dece. Kako je to moguće? Par koristi pomoć surogata, što je u Gruziji legalno. Na ovaj način su u februaru dobili 11 dece, a nakon nekoliko meseci ovaj broj se značajno povećao. Pretpostavlja se da će dalje rasti, jer porodica Ozturk sanja o preko stotinu potomaka. Galip Ozturk ima ukupno 30.

- Imam devetoro dece, ali svi oni žive i rade u Turskoj - rekao je Ozturk u intervjuu za Forbes. Najmlađi će ove godine imati 12 godina, najstariji - 35.

Svi rade, pomažu u upravljanju mojim kompanijama. Čak i moje najmlađe dete već zarađuje, prodaje povrće i jaja pohvalio se ponosni tata.

A njegova žena? 24-godišnjakinja iz Rusije fokusira se na majčinstvo. Kristina je Galip upoznala tokom svog putovanja u Batumi, što je bilo njeno prvo putovanje u inostranstvo. Bio je to pravi preokret sudbine jer dele svoju ljubav prema deci. Par je dočekao prvo dete rođeno surogatom prošle godine. Bio je to dečak - Mustafa. 

- Sanjala sam o tome od detinjstva. Moj muž je takođe sanjao o velikoj, srećnoj porodici. Tako smo, nakon što smo se upoznali, počeli da ostvarujemo svoj san - priznala je Kristina u jednom od intervjua.

Kristina i Galip, koji svojim surogatima plaćaju osam hiljada evra za trudnoću, oni takođe zapošljavaju 16 dadilja sa punim radnim vremenom sa platom od 500 dolara mesečno. Dadilje imaju svoje spavaće sobe u kući Oztruk, kao i svoju kuhinju iz koje mogu naručiti hranu. S druge strane, Kristina i Galip troše 5.000-6.000 dolara nedeljno na osnovne stvari za svu decu,

Kristina vodi profil "Batumi mama" na Instagramu. U opisu je jasno napisala da želi da ima 105 dece sa svojim mužem. Hoće li uspeti? Vreme će pokazati.

Komentari (0)
Loading