Kako se kotiraju Srbi kad je "VELIČINA" u pitanju: Ako je "ona stvar" u igri, naši MUŠKARCI su na mapi zauzili 35. mesto, a da li je to dobro, proverite same!

Vesti 15.01.2022 21:30 0

Na veb stranici All size matter predstavljena je interesantnu kartu koja nam daje uvid u to kolika je prosečna veličina muškog polnog organa kod muškaraca iz 143 države sveta

Kako se kotiraju Srbi kad je "VELIČINA" u pitanju: Ako je "ona stvar" u igri, naši MUŠKARCI su na mapi zauzili 35. mesto, a da li je to dobro, proverite same!

Profimedia

Ružičaste boje su države sa minimalnim prosekom "alatke", ljubičaste su srećnije,  sa većim prosekom, a plave boje su države čije žene mogu da se raduju

Muškarci iz Ekvadora ubedljivo vode. Oni mogu da se pohvale dužinom od 17 centimetara i obimom od 13,4, što je za 23,3 odsto više od svetskog proseka, dok su drugo  mesto zauzeli  muškarci iz Gane sa 16,8 centimetara.

Poslednje, neslavno 143. mesto, zauzeli su muškarci iz Kambodže koji imaju polne organe prosečne dužine od 10,1 centimetar.

Kako se kotiraju Srbi kad je

printscreen/allsizesmatter

 

 

Za razliku od žena iz Kambodže, naše žene ne treba da plaču. Prosek muškaraca u našoj zemlji iznosi 14,8 centimetra dužine i obima od 12,7. Ovi rezultati su ih stavili na slavnom 35. mestu, što nije epohalni uspeh, ali nije ni razlog da budemo skrhane, s obzirom da su naši muškarci ušuškani u dobroj, prvoj polovini. Ipak, bolji su muškarci iz Bosne i Hercegovine, koji se nalaze na 25. mestu, s prosečnom dužinom od 15,3 i obimom od 12,1 centimetar.

U Hrvatskoj i Mađarskoj je situacija slična, dok je kod prvih prosek 14,8, koji ih je odveo na 34. mesto, kod drugih je 14,7 centimetara.

 

Komentari (0)
Loading