Na samrti joj je ostavio AMANET: Ova baka (90) je morala da ispuni poslednju ŽELJU svog muža i da se UDA za njoj dobro poznatog čoveka!

Vesti 19.01.2022 17:50 0

- Želela je da se u nekom trenutku ponovo uda i da podeli ostatak svog života sa nekim ko će o njoj brinuti i voleti kao i on - napisao je Vinsov i Ajlin sin Trigs u dirljivoj objavi. Obavestio je svet da je njegov otac blagoslovio majčinu novu vezu

Na samrti joj je ostavio AMANET: Ova baka (90) je morala da ispuni poslednju ŽELJU svog muža i da se UDA za njoj dobro poznatog čoveka!

Shutterstock

On je blagoslovio vezu svoje žene

Vince i Ajlin Trigs su imali 71 godinu. Neposredno pre njegove smrti prethodne godine, Ajlin muž je rekao da žena treba da nastavi da živi srećno sa njegovim prijateljem. Žena je izvršila svoju i muževljevu volju i ponovo se udala 2021. godine.

- Tata je želeo da moja mama ne provodi previše vremena tugujući. Želeo je da se u nekom trenutku ponovo uda i da može da podeli ostatak svog života sa nekim ko će brinuti o njoj i voleti je kao on - napisao je u objavi njihov sin Majk.

 

 

Ukazao je na konkretnu osobu kojoj je verovao i verovao da će ispuniti život supruge radošću.

- Iako će ih sigurno biti mnogo, jedini muškarac za koga je znao da će se prema njoj ponašati onako kako je želeo da bude tretirana njegova supruga bio je njegov najbolji prijatelj Ron Fulton - napisao je sin starijeg para na Fejsbuku.

Druga šansa

Ajlin novi muž je takođe udovac. Njegova pokojna supruga, Melba, bila je njena prijateljica tokom njenog života. Nakon što je umrla, proveli su mnogo vremena zajedno i zbližili se jedno drugom nakon što je Vince umro.

- Jednog dana Ron me je pitao da li bih razmislila o odlasku u Arizonu na nekoliko meseci, a ja sam odbila jer ne bih volela da idem sa nekim za koga nisam udata - rekla je Ajlin Trigs za Todai. - Sledećeg dana se vratio i pitao da li bih razmislio o odlasku u Arizonu ako se venčamo? Rekla sam da.

Ron i Ajlin su se venčali 26. decembra. Svi su bili dirnuti što su njihovi bivši supružnici odobrili ovaj brak pre svoje smrti. Vins i Melba su želeli da par vodi srećan život.

 

Komentari (0)
Loading