STRUČNJACI su nakon ISTRAŽIVANJA sigurni: Ovako TREBA da se ponašate, ako NE ŽELITE da vas partner VARA!

Vesti 20.01.2022 13:10 1

Muškarci koji su učestvovali u istraživanju i anonimno priznali da imaju ljubavnice lstakli su da se one brižnije i da ih pažljivije slušaju

Cipele

Shutterstock

Niko ne želi da se suoči sa prevarom partnera, ali ako uopšte postoji nešto što može da nas oraspoloži, svakako je podatak da to muškarci češće čine sa ženama koje lošije izgledaju od zvanične partnerke.

Prema poslednjim istraživanjima, koja su obuhvatila 4.000 muških i ženskih  ispitanika, pokazalo se da većina nevernih muškaraca smatra svoje partnerke privlačnijim od ljubavnica.

Samo 30 odsto muškaraca reklo je da ima ljubavnicu mlađu od partnerke. Ono što posebno problematično je to što  26 odsto njih smatra da je njihova ljubavnica zanimljivija osoba, dok 25 odsto ljubavnicu tvrdi da je ljubavnica privlačnija od partnerke.

Muškarci su u principu pohvalili ljubavnice, navodeći da su brižne, opuštenije i da umeju da ih saslušaju. 

Kod žena je to potpuno drugačije. Čak 50 odsto žena izjavilo je da su ljubavnici zgodniji i privlačniji od njihovih stalnih partnera. One su izgled muškarca označile kao primarnu kategoriju, koja je doprinela tome da izaberu prevaru.

 

Komentari (1)
Loading
Perica
24.01.2022 19:52

Svašta. Pa normalno da idu kod njih jer misle da su lepše i atraktivnije. Neće niko da ide kod neke gore od one koju ima. Što naravno nije opravdanje za ono što rade i jedni i drugi. Prema tome ništa novo nismo čuli. Anketa bespotrebna.