Zamislite da ste BRITANAC i da dobijete pitanje o SRPSKOJ šljivovici: Koga biste pozvali u pomoć, ako znate da odgovor vredi 125.000 funti

Vesti 28.01.2022 22:45 1

Kviz "Da li želite da postanete milioner", planetarno je popularan, a čini se da će ista sudbina zadesiti i srpsku "šljivovicu"

Zamislite da ste BRITANAC i da dobijete pitanje o SRPSKOJ šljivovici: Koga biste pozvali u pomoć, ako znate da odgovor vredi 125.000 funti

Printscreen/Youtube

U jednoj od epizoda  pomenutog kviza se, među pitanjima se našlo i "koji je glavni sastojak brendija šljivovica", a među ponuđenim odgovorima su  bile trešnja, kajsija, pomorandža i šljiva.

Njasmešniji  deo videa počeo je  kada  učesnik kviza nije mogao ni da pretpostavi koje voće  je u pitanju, pa se odlučio za pomoć prijatelja. Nikada ne bismo mogli da pogodimo, on je rešio da pozove svoju majku. Čim ju je pozvao i pročitao pitanje, majka je bez razmišljanja odgovorila "Šljiva, šljiva, odgovor je šljiva", a kada ju je sin pitao koliko je sigurna, rekla je "Sto odsto".

 

Takmičar se momentalno odlučio za odgovor koji mu je majka plasirala, i naravno, pogodio, te osvojio 125.000 funti. Međutim, pogodak je pao u zasenak publike, koja se grohotom smejala u studiju, reagujući na činjenicu da je majka izuzetan poznavalac alkoholnih pića. Jedna je majka, reklo bi se, anadamo se da u ovom slučaju ne važi ona stara "pijan kao majka".

 

Komentari (1)
Loading
Au
28.01.2022 23:20

Brandy bas i nije brend... Al' rakija jeste ;)