Rekli su joj da je rodila MRTVO dete i IZBACILI je iz bolnice: Milica je nakon 40 godina zagrlila sina, njihova PRIČA je RASPLAKALA celu SRBIJU!

Ž. T. Vesti 20.05.2022 10:00 0

Milica Milojević (70) iz Rutevca kod Aleksinca pronašla je otetog sina nakon četiri decenije

Rekli su joj da je rodila MRTVO dete i IZBACILI je iz bolnice: Milica je nakon 40 godina zagrlila sina, njihova PRIČA je RASPLAKALA celu SRBIJU!

Printscreen/Facebook/PRVA

Mlađan Radivojević (40) iz Donjeg Adrovca kod Aleksinca uspeo je da dokaže na sudu da je otet  kao beba od bioloških roditelja, nakon čega je bio usvojen.

Mlađan je odmah posetio svoju biološku majku Milicu u njenoj kući. Emotivni snimak se brzo proširio društvenim mrežama.

Printscreen/Facebook/PRVA

 

 

Predsednik Udruženja za istinu i pravdu o nestalim bebama Radiša Pavlović, tim povodom je pre nekoliko meseci gostovao u emisiji "Jutro" na Prva TV, a gledaoce je posebno obradovalo dirljivo uključenje majke i sina.

Pavlović je rekao da je  žena bez papira napustila bolnicu u Kruševcu 3. marta 1981. godine, a njihov susret je bio emotivan. Dodao je da su svi koji su učestvovali u njihovom spajanju plakali. Pre nego što je Mlađan upoznao brata i sestru, prikazane su mu fotografije na društvenim mrežama. Bili su ubeđeni da su u srodstvu.

Milica Milojevic je jedva uspela da izgovori po neku reč. Ona je živela u ubeđenju da joj je sin mrtav.

"Ta trudnoća se normalno odvijala sve do 2. marta, kada sam dobila bolove i otišla u bolnicu. To je bilo u sedmom mesecu i 18 dana od početka trudnoće po mojoj evidenciji i sećanju. Porodila sam se prirodnim putem, bez anestezije ili nekog opijanja, rodila sam muško dete, čula ga da plače…

- Ja sam se porodila, tražila sam dete na podoj, a  sestra mi je rekla da je malo i da ne može još da dođe-  rekla je pre nekoliko meseci vidno uzbuđena Milica, koja nije mogla da sakrije suze.

Mlađan je u emisiji otkrio da je znao da je usvojen i da je pokušavao dugo da sazna ko su mu roditelji. Ništa nije imalo smisla dok nije naišao na Radišu Pavlovića.

- Rečeno mi je u "centru" da me je rodila maloletnica, koja je u tom trenutku imala 16 godina- izjavio je Mlađan u emisiji.

Kasnije je otkriveno da to nije tačno. Milica je imala 29. godina kada ga je rodila.

Milica je potom opisala da je njihov susret bio jako emotivan i da su svi bili srećni.

- Mnogo smo srećni - uspela je jedva da izgovori emotivna majka.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading