Detetu je dala NEOBIČNO ime: HEJTERIMA je poručila da niko ne želi da šeta OKOLO sa PROSEČNIM IMENOM!

Vesti 01.02.2022 15:24 0

Tiktokerka "Shai Bandss" svom detetu je dala veoma neobično ime

Detetu je dala NEOBIČNO ime: HEJTERIMA je  poručila da niko ne želi da šeta OKOLO sa PROSEČNIM IMENOM!

Printscreen/TikTok

Iako nikoga, zaista ne bi trebalo da interesuje ime tuđeg deteta, ova majka se susrela sa gomilom uvreda na njen račun.

Ona je otkrila da je svoje novorođenče nazvala "A’leghicee Roiale". Iako su nakon toga usledile salve uvreda, majka se branila, objašnjavajući da ovo ime znači "nasleđe" i da je želela da bude kreativna.

Mnogi ljudi su požurili da okrutno osude njen izbor imena, a neki su ga čak rekli da je "previše geto". Jedan pratilac je čak naglasio da žali bebu, a drugi je dodao da je zauvek oštećena.

- Zaista ne postoji pravi način da se napiše ime, a sve majke mogu da nastave da daju  osnovna imena kao što su Henri i Džejms- poručila je tiktokerka.

Davanje neobičnih i izmišljenih imena nije nikakava novina, pa je tako i Kim Kardašijan izazvala pravilu lavinu kada je svojoj ćeki dala ime koje u prevodu znači Sever-Zapad.

Ni u Srbiji situacija nije drugačija, pa se tako ćerka popularnog izvođača Skaj Viklera zove Strela, a sin bivšeg muža Nataše Bekvalac, Luke Lazukića i plesačice Slađane Ivanišević Nor Nu.

Jeste li vi za ova obična imena za koja tiktokerka tvrdi da ih niko ne želi ili preferirate potpuno nova, otkačena imena?


 

Komentari (0)
Loading