Na OVE stvari NE OBRAĆATE pažnju: Uništiće vam vezu i brak u REKORDNOM roku!

Vesti 04.02.2022 10:11 0

Ako želite zdrav odnos u vezi koji će trajati neke stvari morate da izbegavate

Na OVE stvari NE OBRAĆATE pažnju: Uništiće vam vezu i brak u REKORDNOM roku!

Shutterstock

Zato zaboravite na nerealne ciljeve.

1. Moram stalno da budem u centru pažnje

Kada muškarac osvaja ženu, učiniće sve da je i osvoji. Jednom kada cilj postigne prelazi na druge važne stvari poput finansijske stabilnosti.

U tom trenutku moguće je da ćete se vi osetiti  kao da vas partner zanemaruje ili da mu nije stalo jer odjednom niste u centru pažnje u svakom trenutku. Istovremeno, ako se žalite na te stvari, druga strana može pomisliti da je ne cenite sebe dovoljno..Fokusirajte se u tim trenucima na sebe i na ono što vas čini srećnim.

2. Mora da mi čita misli

Ovo je tipično za nezdrave veze. Ako mislite da opstane u bilo kakvom odnosu budite iskreni korektni.

3. Morate da se slažete stalno

To je apsolutno nemoguće.Osobu treba da cenite i prihvatate čak i ako se ne slaže uvek sa vama jer je to teži put od slaganja. Bitno je da  naučite da se ne slažete uvek i da ne uveravate drugu stranu da mora drugačije razmišljati. Naravno, neslaganje oko nekih temeljnih vriednosti, ipak je ozbiljniji problem i to su stvari oko kojih je, u trenutku kada veza postane ozbiljna, bitno razgovarati kako kasnije ne biste imali velikih problema.

4. Mora da se promeni

Budimo iskreni, svi u nekom trenutku poželimo da se druga strana promeni u nekim stvarima. Međutim, očekivanje da se druga strana promeni samo zato što vi mislite da nešto nije dobro je na neki način pokazivanje nepoštovanja. 

Zaključno, zdrav odnos ne znači i u svakom trenutku savršen odnos, a kada prestanete da očekujete nerealne stvari, povećaće se mogućnost da vaša veza traje i napreduje u godinama koje dolaze. Naravno, sve ovo važi i za jednu i za drugu stranu.

Komentari (0)
Loading