Koliko KONJA vidite na slici? Ovo obavezno morate da proverite, odgovor govori mnogo o vašoj ličnosti

K.Ć Vesti 10.02.2022 18:00 2

Danas postoji pregršt testova ličnosti, koji se razlikuju po ozbiljnosti – od onih koji se koriste u svrhe kliničkih ispitivanja do onih svakodnevnih, koji su na neki način i razonoda

Koliko KONJA vidite na slici? Ovo obavezno morate da proverite, odgovor govori mnogo o vašoj ličnosti

Printscreen/Facebook

Baš jedan takav imamo za vas i ovog puta. U nastavku vas čekaju odgovori u zavisnosti od toga koliko konja vidite na fotografiji. Proverite šta ovaj test ličnosti govori o vašoj ličnosti!

Jedan konj

Vi odluke uvek donosite u skladu sa svojom ličnošću, a ne u skladu sa trenutnim okolnostima. To sa jedne strane govori o tome da ste dosledni i principijelni, a sa druge strane da ste vrlo malo fleskibilni i da ne umete da procenite šta je za vas u određenom trenutku najbolje. Ovo se posebno može odraziti na vaše poslovne odluke, kao i na one odnose sa ljudima koji vam nisu bliski, ali od kojih i te kako zavisi vaš napredak na polju karijere. Isključivi ste, ne sagledavate stvari iz više uglova, i jednostavno naprasno donosite odluku.

Takođe, ono što je dobro, jeste da je kod vas intuicija dosta dobro izražena, kao i da se ne libite da se oslonite na nju svaki put kada vam osećaj poručuje šta treba da učinite. Takođe, zahvalno vas je imati za prijatelja, jer ste jako odani.

Između 5 i 10

Vi ste veoma strastveni u pogledu svega što radite, i skoro je nemoguće da u svakom momentu nećete dati svoj apsolutni maksimum. Vama se propusti jednostavno ne dešavaju, jako ste odgovorni, ali vam to ne stvara dodatni pritisak i stres, već vam jednostavno pomaže da dobro funkcionišete i da postižete odlične rezultate. Kod vas je sve isplanirano i uvek imate viziju čemu težite.

Od poverenja ste, i takođe ste ujedno i perfekcionista, što zapravo više može da bude opterećenje za one koji su u vašem okruženju nego za vas same. Vi se jednostavno odlično osećate u svojoj koži!

Jedanaest ili više

Ništa ne prepuštate slučaju, i do te mere sve planirate u detalj da to često može da bude i jako opterećujuće, pogotovo kada shvatite da u životu postoje situacije koje se ne mogu predvideti. Često umete da budete sujetni i teško podnosite poraze, iako vam se oni retko dešavaju. Teško vam je da iz njih nešto naučite, i da ih ostavite iza sebe. Vi ste izuzetno sposobni, drugi vas biraju da im budete lider, odlični ste kao izbor za rukovodeće pozicije po pitanju karijere, i nesumljivo je da ćete zablistati, ali često će vas vaša sopstvena opsesivnost i potreba da sve iskontrolišete do najsitnijeg detalja zapravo poraziti.

Komentari (2)
Loading
Pera
10.02.2022 23:54

Vidim samo jednog konja, mene koji u mesto da nesto pametno radi zeva u kompjuter.

mrx
11.02.2022 00:22

3konja i 10kobila