Pogodite ko je MAJKA detetu na slici: Pogrešan odgovor OTKRIVA MNOGO o vama koliko i TAČAN

M. G. Vesti 18.02.2022 20:28 0

Da li se vodite osećajem ili razumom?

Pogodite ko je MAJKA detetu na slici: Pogrešan odgovor OTKRIVA MNOGO o vama koliko i TAČAN

Awarenessact.com

Pogendorfova iluzija jedna je od onih mozgalica koje će vas naterati da se dobro zagledate i sve proverite i po nekoliko puta.

U ovoj ilustraciji potrebno je da otkrijete ko je majka detetu koje se igra, od dve žene koje sede jedna nasuprot drugoj.

Trik je u detaljima, pa dobro obratite pažnju na njih.

Osim toga, vaš izbor, pa i onaj pogrešan, otkriva dosta toga o vašem karakteru.

Ako ste odrabrali ženu levo

Ukoliko ste odgovorili da je to žena levo, odgovor nije tačan. Ipak, odluka otkriva da ste kreativna osoba, da razmišljate izvan okvira i da želite da izrazite taj svoj stav u svim segmentima života. Slikanje, muzika, stvaranje, sve su to polja na kojima se osećate kao svoj na svome.

Takođe, vi ste avanturistički tip, a sve to vas čini veoma zanimljivom i poželjnom osobom u društvu. Dobar ste prijatelj pa, kada nekome treba savet, prvo će se vama obratiti. Emotivni ste i novac vam nije na prvom mestu.

Ako ste odabrali ženu desno

Ako ste, pak, odabrali ženu desno, odgovor je tačan, ona je majka deteta, što se vidi po tome da je dete okrenuto na njenu stranu. Deca obično traže odobrenje roditelja za sve što rade, pa su zato i u toku igre često okrenuta prema njima.

Osim toga, majka gleda u svoje dete, za razliku od žene levo koja gleda pravo.

Vaš odgovor otkriva da ste dobri u obraćanju pažnje na detalje i da znate da se nosite sa važnim stvarima u životu. Leva strana mozga vam je aktivna i utiče na logičko razmišljanje. Uvek imate kontrolu nad svojim emocijama, čak i kada je u pitanju donošenje teških odluka.

Niste baš otvoreni prema drugim ljudima, ali ste u krugu bliskih ljudi omiljeni, najviše zbog svog smisla za humor.

Komentari (0)
Loading