Nakon što se gosti nisu pojavili na VENČANJU, mladenci su im PRIREDILI posebno IZNENAĐENJE

K.Ć. Vesti 21.06.2022 17:05 0

Mladenci iz Čikaga objavili su račun od 240 dolara za goste koji se nisu pojavili na svadbu

Nakon što se gosti nisu pojavili na VENČANJU, mladenci su im PRIREDILI posebno IZNENAĐENJE

Shutterstock

Dedra i Dag Simons privukli su međunarodnu pažnju nakon objave na društvenim mrežama o računu koju su napravili za goste koji se nisu pojavil, što je izazvalo i pohvale i kritike.

Mladenci su se nedavno venčali u odmaralištu i spa centru Rialton Negril i morali su unapred da plate svako mesto. Pozvano je 109 ljudi, a pojavio se samo 101. Par je već platio odmaralištu otprilike 120 dolara po osobi za neiskorišćena mesta.

- Da je tih osam ljudi reklo: 'Dag, Dedra, ne možemo doći', potpuno bismo to razumeli, ne bi bio nikakav problem - rekao je Dag Simons.

Kada se par vratio u svoj dom, Dag je sračunao troškove mesta i stavio ga na društvene mreže - gde je fotografija uskoro postala viralna.

- Nikada nismo imali nameru da račun stvarno pošaljemo ljudima koji nisu došli na venčanje - rekao je on.

Račun je nazvan „Nema poziva, nema gosta“, a mladenci delimično objašnjavaju: - Budući da nas niste pozvali niti nas pravilno obavestili da nećete doći, ovaj iznos je ono što nam dugujete pošto smo vaša mesta platili unapred. 

Dedra i Dag poseduju mali biznis i kažu da su dobili podršku iz celog sveta. Ali neki odgovori nisu bili previše ljubazni.

Neki su rekli da je ovo čudno ponašanje, kaže Dedra, i da nismo trebali da imamo venčanje koje niste mogli priuštiti.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading