Od igračke do plačke: Zbog "zabavnog" DNK testa otkrili su da je došlo do ozbiljne GREŠKE još pre 12 GODINA

Vesti 09.10.2021 10:09 0

Kako bi se malo zabavili Dona i Vaner Džonson odlučili su da kupe komplet za DNK testiranje, međutim mesec dana kasnije ceo svet im se okrenuo naglavačke

Od igračke do plačke: Zbog "zabavnog" DNK testa otkrili su da je došlo do ozbiljne GREŠKE još pre 12 GODINA

Printscreen/Facebook

Par ima dvoje dece, a kako se navodi u rezultatima DNK testa ispostavilo se da njihov 12-godišnji sin, koji je začet u klinici za veštačku oplodnju, nije u potpunosti njihovo dete, zapravo nije Vanerov biološki sin. Kako prenose mediji došlo je do "zabune" u klinici za veštačku oplodnju i Donina jajna ćelija je oplođena spermom nepoznatog muškarca.

U razgovoru s američkom televizijskom stanicom "ABC4", Vaner je rekao da mu nije bilo jasno šta se dogodilo kad je čitao rezultate testa.

- Kad sam pogledao rezultate testa, video sam ime svoje žene pod imenom majke, a kod oca je pisalo "nepoznato", prvo sam pomislio: "Kako to mislite otac nepoznat", pa ja sam mu otac - izjavio je Vaner.

 

Pošto on i supruga nisu mogli prirodnim putem da začnu drugo dete, odlučili su se za IVF tretmane - veštačku oplodnju, davne 2007. godine.

Dona je rekla da je shvatila da nešto nije u redu kad su rezultati pokazali da je njihov stariji sin polubrat mlađem. 

- Shvatate da postoji mogućnost da se nešto tako dogodi, ali nikad vam ne padne na pamet da se to može dogoditi vama - rekao je otac i dodao da je posle ovog neprijatnog otkrića bio potrešen ali da se ljubav prema sinu nije promenila.

 

Sinu su rekli za to tek posle godinu dana, kad su odlučili i da potraže njegovog biološkog oca. Pošto su ga našli Vaner ga je kontktirao i objasnio mu sve, piše "LAD Bible".

Ispostavilo se da je dečakov biološki otac sa svojom partnerkom došao u kliniku isti dan kada i oni. Oba para su se odlučila da podnesu tužbu protiv klinike za plodnost.

Komentari (0)
Loading