PET muških navika OD KOJIH ŽENE LUDE: Neke se su I RAZVELE, a vi proverite da li su na VAŠEM spisku!

Vesti 26.02.2022 13:15 0

Povernje je ključni deo svake zdrave veze

PET muških navika OD KOJIH ŽENE LUDE: Neke se su I RAZVELE, a vi proverite da li su na VAŠEM spisku!

Shutterstock

Međutim, neke navike koje u romantičnom odnosu razvijaju muškarci mogu dovesti do kraha veze ili braka. Ove navike uglavnom izluđuju sve žene.

1. Nikada nije spreman na kompromis.

Nemoguće je izgraditi vezu, a još manje poverenje s partnerom koji ne razume važnost kompromisa. To pokazuje da su mu vlastite potrebe važnije od vaših. U tom slučaju ne možete od njega očekivati ni emotivnu podršku kada vam bude potrebna, rekla  je psihološkinja Džejn Grir. U svakoj uspešnoj vezi partneri žele da usreće jedno drugo, a izjegavanje kompromisa ukazuje na sebičnost i nezrelost.

2. Nikada nije tu kad vam je potreban

U zadnjem trenutku otkazuje dogovore i ne odgovara na vaše telefonske pozive ili SMS-ove? Poverenje se ne gradi rečima, nego delima, a osnovni dio poverenja je osjećaj da se možete osloniti na partnera kada vam je potreban.

3. Ne želi da prizna kada nije u pravu i izvini se

Ako je on uvek u pravu, to znači da ste (prema njegovoj logici) vi baš uvek nešto zgrešili, a to je nemoguće. Svi pravimo greške i izgovaramo pogrešne stvari, ali veličina čoveka se ogleda u njegovoj spremnosti da prizna greške. Ako vaš partner to odbija da uradi, u pitanju je čovek koji jednostavno ne ume da preuzme odgovornost za svoje postupke.

4. Sklanaj se od vas kada mora da pošalje poruku ili obavi poziv.

Skrivanje takvih svakodnevnih stvari ženu tera vas da se zapitate što on to krije. Naravno, u pitanju ne mora biti ništa ozbiljno, ali ti postupci izazivaju sumnju.

5. Njegove priče su pune nelogičnosti.

Prvo vam kaže da je vikend proveo s prijateljima, a dan kasnije da je bio kod sestre. Ako se slične nelogičnosti nižu, nemojte se plašiti da mu postavite pitanje o tome gde je zapravo bio. Nemojte nastupati napadački, ali ako nakon razgovora ne dobijete objašnjenje za ono što vas muči, morate postati svesni da ste sa osobom koja ne želi da bude iskrena prema vama.

Komentari (0)
Loading