Da li se muškarci PLAŠE samo BRAKA: OTKRIJTE da li vas vaš muškarac SAMO TESTIRA ili želi za ZAUVEK

Vesti 03.03.2022 12:00 0

Ni jedna žena ne voli igrice niti taktiziranje od strane svog muškarca, ali istina je ta da po njima imaju veliki razlog zbog čega to rade

Da li se muškarci PLAŠE samo BRAKA: OTKRIJTE da li vas vaš muškarac SAMO TESTIRA ili želi za ZAUVEK

Shutterstock

Muškarci misle da je preko potrebno taktizitati i igati psihološke igre, da bi testirali osobu sa kojom želi dublji odnos. Oni svesni svojih mana, osećaju se bespomoćno, strahuju da neće biti prihvaćen. Zato uvek smišljaju igrice i prepreke da bi proverili da li je žena spospobna preći preko tih svih nedostataka. 

Iako se misli da su žene te koje previše analiziraju i ulaze u svaki detalj, istina je ta da su muškarci čak i gori. Žele biti sigurni da li je ta priča sigurna i možda za ceo život. Njihov strah od razvoda je veliki koliko i od samog braka. 

Ako muškarac igra psihološke igrice, ne znači da je nužno manipulator. Naravno da ne bismo trebali generalizovati i da je svako individua za sebe ali u dosta slučajeva samo žele dobro sve ispitati, i zaštiti svoje emocije. 

Kako muškarci igraju igrice? 

Karta nesigurnosti je njihova karta. Požaliće vam se na neki nedostatak, čisto da bi videli vašu reakciju. 

Možda će vam se jadati kako nije u najboljoj finansijskoj situaciji, da bi video vaše misljenje o tome. 
Ili je dobro situiran i ne želi ženu koja će biti s njim samo zbog novca. Ako ima problem sa ljubomorom moguće da će praviti neke priče i preuveličavati stvari, da bi saznao šta mislite o takvim muškarcima. Mnogobrojni su njihovi razlozi, i svako je priča za sebe.

Možda vam se u nekom trenutku učini da je taj muškarac prezainteresovan za vas, ali istina je ta da ste vi u njegovoj glavi na testu. Suština je ta da sve psihološke igre počinju iz duboke iskoplekiranosti, zato kad ih primetite ne budite gordi, već pokušajte da razumete i okrenite priču svoju korist. 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading