Saznao je da njegova ĆERKA maltretira decu u ŠKOLI: Želeo je da je nauči lekciju i uradio je nešto NEVEROVATNO!

Vesti 08.03.2022 10:54 0

Svaki roditelj bi bio uznemiren kada bi otkrio da je njegovo dete zlostavljano u školi, ali a li ste se ikada pitali kako reaguju roditelji kada saznaju da su njihova deca, u stvari, nasilnici?

Saznao je da njegova ĆERKA maltretira decu u ŠKOLI: Želeo je da je nauči lekciju i uradio je nešto NEVEROVATNO!

Shutterstock

Maltretiranje je problem koji pogađa milione učenika svih rasa i socioekonomskih klasa, i uprkos mnogobrojnim  naporima da se ovaj trend zaustavi ,nasilje je i dalje rasprostranjeno u današnjem društvu. Hiljade tinejdžerskih samoubistava širom sveta posledica je nekog oblika maltretiranja, uključujući lično uznemiravanje, ismevanje i maltretiranje na društvenim mrežama. 

Tata iz Južne Karoline osvojio je sve simpatije 2019.  godine, a mnogi su oduševleno dočekali njegove postupke nakon što je saznao da njegova ćerka maltretira decu u školi. Rendi Smols je inače otac troje dece, uključujući i tinejdžerku Rianu, koja je svaki trenutak koristila kako bi se rugala odeći druge devojke Rajani. Malo je reći da je njen otac bio uznemiren.

Re’Ona se takođe pomirila sa svojim greškama i izvinila se nakon nekoliko dana. Njen otac je uradio ono što bi samo brižni roditelj uradio i njegovi postupci su postavili čvrste temelje za njenu budućnost.

Zato je rešio da novac koji je planirao da potroši za ćerku, potroši na Rajanu. Bilo je neophodno da šopingu prisustvuje i njegova ćerka, koja je inače ekstremni zaljubljenik u modu. Najstrašnije od svega je to što je maltretirana devojčica, sudeći po rečima njene majke u prethodnom periodu izgubila oca, tetku, dedu i imala je posla sa neepileptičnim napadima usled intenzivnog stresa. Devojčica je patila, a maltretiranje je samo pogoršalo njeno stanje. 

Mnogi koji su ispratili ovu priču, prokomentarisali su da je ovo prvi put da otac deteta, koje se naslinički ponašalo zauzme ovakav stav. U međuvremenu on je u životu pomenute devojčice stekao status očinske figure. Bilo je izuzetno emotivno.

Riana je priznala grešku i izvinila se nakon nekoliko dana. Njen otac je uradio ono što bi samo brižni roditelj uradio i njegovi postupci su postavili čvrste temelje za njenu budućnost.
 

Komentari (0)
Loading