Svadba iz SNOVA na dohvat ruke: Možete se venčati u Italiji i dobiti nazad 2.000 EVRA, evo kako je to MOGUĆE

M. G. Vesti 11.03.2022 13:06 0

Venčanje u romantičnoj Italiji? Može!

Svadba iz SNOVA na dohvat ruke: Možete se venčati u Italiji i dobiti nazad 2.000 EVRA, evo kako je to MOGUĆE

Shutterstock

Ako ste oduvek razmišljale od savršenom venčanju i to još van Srbije, na primer u Italiji, onda možete da počnete planiranje. 

Nova kampanja italijanskog centralnog regiona Lacio nudi parovima 2.000 evra da se uzmu baš tamo. Italija će vam platiti da se venčate, na primer, u Rimu, a možete birati između pet regija.

Kampanja je pokrenuta da bi pospešila ekonomiju regiona i ohrabrila parove na ovaj korak u post korona vremenu. Kampanja, "Nel Lazio Con Amore" (U Laciju s ljubavlju), izdvojila je 10 miliona evra za nove parove.

 

 

Ako vaša prijava bude uspešna, taj novac možete iskoristiti za sve stvari koje uključuju planiranje venčanja. Haljinu, cveće, šminku, pa čak i iznajmljivanje prostora gde bi se ono odigralo, ketering (do 700 evra), fotograf... Ukoliko vam ostane novca, dozvoljeno je potrošiti 700 evra na medeni mesec. Jedina fora je u tome što novac morate da potrošite angažujući firme iz tog regiona.

Ako volite gotiku možete birati gradove poput Červeterija ili Tarkvinije poznate po etrurskim (predrimskim) grobnicama. Ili možete odabrati da se uzmete u Viterbu, nekadašnjem papskom gradu.

Sve isplate novca moraju da se obave između 14. decembra 2021. godine i 31. januara 2023., ali uživo, nikako onlajn.

 

 

Morate da podnesete "fatturu" (poresko-zvaničnu fakturu) u kojoj je navedeno da se radi o uslugama venčanja, kao i dokaz o uplati. Možete, naravno, potrošiti više od 2.000 evra, ali to je maksimum koji ćete dobiti nazad.

Prijave su otvorene i za Italijane i za strance, jedino što je formular koji morate da popunite na italijanskom. Formulare ćete morati da popunite na njihovom vebsajtu, ali požurite jer kada se dostigne limit od 10 miliona, kampanja prestaje.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading