Nije mogla da prećuti pa mu je PRED OLTAROM otkrila šta je uradila u VENČANICI, a onda je nastao TAJAC

Naj žena Vesti 04.09.2021 19:56 0

Jedna mlada iz Severne Karoline našla se u jednoj poprilično neprijatnoj situaciji, pošto je pred oltarom odlučila da ispriča budućem mužu svoje iskustvo sa odlaskom u toalet neposredno pre ceremonije

Nije mogla da prećuti pa mu je PRED OLTAROM otkrila šta je uradila u VENČANICI, a onda je nastao TAJAC

Printscreen/Youtube

Mladoženja joj je rekao da izgleda prelepo, na šta mu je ona šapatom odgovorila da je morala da ode u toalet i da je obavila veliku nuždu, međutim u tom momentu ona nije znala da on ima mikrofon i da su svi gosti čuli njenu "ispovest".

Urnebesni video mladoženja Luk Logan okačio je na Tviteru i na ovaj način nasmejao mnoge svojom zanimljivom svadbenom pričom.

U snimaku koji je napravljen 2012. godine čuje se cela njihova konverzaciju.

Nakon što mu je rekla da se olakšala u toaletu pre nego što je došla do oltara, mladoženja ju je kroz smeh upitao: "Šta ti je, dođavola?"

Potom joj je otkrio da nosi mikrofon.

- Zašto nosiš mikrofon - upitala ga je nekoliko puta, a on joj je rekao: "Da snima ovakve trenutke". 

Kasnije joj je priznao da je snimatelj tražio da on nosi bubicu kako bi se što bolje čuo trenutak kada oboje izgovore "DA".

Iako to nije bio trenutak koji je mlada želela da pamti zauvek, sada je postao hit i na internetu.

- Oženio sam se prilično fenomenalnom ženom - napisao je Luk u opisu videa. On i njegova supruga danas su roditelji četvorogodišnje devojčice, a snimak sa venčanja im očigledno nikada neće dosaditi.

Komentari (0)
Loading