Ovo su trenutno NAJPOPULARNIJE seksualne igrice: Ovakve akcije PRIJAJU mnogima, a da li ste ih vi probali?

M. G. Vesti 04.11.2022 23:00 0

Trenutno ovo su najpopularnije vrste seksa.

Ovo su trenutno NAJPOPULARNIJE seksualne igrice: Ovakve akcije PRIJAJU mnogima, a da li ste ih vi probali?

Shutterstock

Pandemija koronavirusa promenila je malo "trendove" u seksu, pa su tako neke poznate vrste intime sada popularnije nego ranije. Ako niste do sada čuli, ove četiri vrste seksa ćete želeti da probate što pre…

Nožni seks

Nožni seks zapravo predstavlja stimulaciju genitalija stopalima. Na stopalima ima mnogo nervnih i erogenih tačaka, a dodirivanje prstiju može doneti neverovatan užitak oboma.

Manualni seks

Manualni seks je upotreba ruku i prstiju pomoću kojih se miluju bilo koje osetljive tačke na telu partnera. U manuelnom seksu "rade" samo prsti: maženje, pritiskanje različitom snagom i brzinom isključivo rukama. Dakle, nema upotrebe seksualnih pomagala niti se upražnjava seks u klasičnom smislu, penetracija polnim organom.

Seks sa "igračkama"

Takođe jedna od popularnijih u poslednje vreme, mada postoji oduvek, jeste ona koja podrazumeva upotrebu raznoraznih pomagala. Vibratori, dildoi, kuglice, prstenje i drugi asortiman seks šopa su ponovo IN. Možete da ih koristite prilikom masturbacije ili sa partnerom. Igračke mogu postati glavni adut u vašoj erotskoj igri i pomognu vam da postignete brži i snažniji orgazam.

Virtuelni seks

Virtuelni seks je doživeo "procvat" tokom pandemije koronavirusa, jer je pogodan za partnere koji ne žive zajedno. Masturbacija, snimci upotrebe raznoraznih igračaka, uključujući i one koje se kontrolišu pomoću mobilne aplikacije… sve je u opticaju. Takođe i seksting, koji može da funkcioniše kod veza na daljinu, ali i kao predigra pre sastanka sa već poznatim partnerom.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading