Angelina BESPLATNO daje plac blizu Beograda nakon gubitka muža: Potrebno je da ispunite DVA uslova

M. G. Vesti 15.03.2022 15:37 0

Žena je odlučila da besplatno ustupi plac nekome ko želi da brine o imanju

Angelina BESPLATNO daje plac blizu Beograda nakon gubitka muža: Potrebno je da ispunite DVA uslova

Ilustracija/ Printscreen/Facebook

Angelini Guculj Ćosić, nedavno je ostala bez supruga. Kao zaposlena žena, koja ima previše obaveza, nije u mogućnosti da brine o njegovom placu, koji se nalazi u selu Draževac, u okolini Obrenovca.

Ona je odlučila da imanje ustupi nekome potpuno besplatno, ko bi želeo da brine o njemu, ali i o psima koji se ostali na ovom placu.

-  Potreban mi je ljubitelj životinja koji bi voleo da živi na selu - počinje Angelina svoj post, stavljajući do znanja koji je prvi i možda najvažniji uslov za besplatan boravak na njenom prelepom imanju. Ljubav prema životinjama.

- Pre nepuna tri meseca mi je preminuo suprug. On je veći deo godine provodio na našem placu u selu Draževac, i brinuo o našim psima koji žive tamo. Ja nisam vozač, zaposlena sam, imam u stanu dosta mačaka i pasa, i zbog toga nisam u mogućnosti da često odlazim u selo. O njima sada brine moja prva komšinica, ali to nije trajno rešenje, jer su psi sami u dvorištu i žele ljudsko društvo - napisala je ona.

 

 

Onaj ko bi se uselio trebalo bi samo da brine o mojim psima, održava dvorište i plaća režije. Ako ima svoje pse, i oni su dobrodošli, napominje ova žena.

Zaintresovanih ima na pretek

- Javilo se dosta ljudi. Draževac je blizu Obrenovca i ima dobru povezanost sa Beogradom. Odatle se na posao može ići i lokalnim autobusom i kolima - objašnjava Angelina.

Njoj ni sa emotivne strane još uvek nije lako da posećuje ovaj plac. Uspomene su sveže, kao i bol za nedavno izgubljeni partnerom.

- Za sada prednost dajem ženi koja se prva javila, ima psa i mačku, i trenutno živi kao podstanar plaćajući kiriju, pa bi joj ovo bila sjajna prilika. U dvorištu su dve manje kuće sa kupatilom. Mislim da nije za neku veću porodicu. Ali ko god dođe, sigurno je da će uživati - napominje nam na kraju Angelina.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading