Presekli su stablo i OSTALI BEZ REČI: Mladenu iz Pećinaca se ukazao SIMBOL, ali to nije prvi put

M. G. Vesti 19.03.2022 13:24 0

Po sredini presečenog trupca, kako kaže, jasno kao dan ukazao se crni krst.

Presekli su stablo i OSTALI BEZ REČI: Mladenu iz Pećinaca se ukazao SIMBOL, ali to nije prvi put

Alo.rs

Kada je mladi lovac Mladen Mijailović iz Pećinaca odlučio da proba testeru i sa njom prereže stablo bukve, ugledao je prizor koji nikad neće zaboraviti. Po sredini presečenog trupca, kako kaže, jasno kao dan ukazao se crni krst.

- Otišao sam da probam testeru koju sam želeo da kupim da vidim kako seče. Na jednoj strani stajala je gomila trupaca, a samo jedan je bio odvojen od te gomile. Rekao sam vlasniku testere da mi prereže baš taj. Dok je on sekao samo sam mu u jednom trenutku rekao da stane, kad se odmakao video se jasno ucrtani crni krst. Kroz mene je prostrujao neki čudan osećaj, doživeo sam to kao veliki Božiji znak. Kasnije sam taj trupac poklonio jednoj ženi, koja je došla sa sinom i odnela ga - priča za RINU Mladen.

Roj pčela u obliku krsta

Međutim, ovo nije ni prvi ni jedini put da je Mladen imao slično iskustvo. Znakovi jesu svuda oko nas, dok ih neko primećuje drugi pored njih samo prolaze, ali ono što se dešavalo mladiću iz Pećinaca, on opisuje samo kao Božiju volju.

- Dok sam obilazio voćnjak, prišao sam da uberem jabuku koja je na toj grani jedina ostala pred mrazeve. Kad sam je uzeo u ruke i okrenuo, videlo se jasno da je na njoj ocrtan krst. Bavim se i pčelarstvom i dok sam boravio na planini Cer sa košnicama ispred mene se ukazao roj pčela koje su takođe formirale veliki crni krst - kaže ovaj mladi lovac i poljoprivrednik i ima samo jednu poruku.

- Moj zaključak na svu ovu priču jeste da postoji viša sila, kao što je Božija. Verovanje u Boga treba da bude na prvom mestu, svako ko veruje može da doživi da mu se ukažu ovakvi znaci, da se pomoli i zaista očekuje Božiju pomoć. Bog je svuda oko nas - zaključuje Mladen.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading