NE ŠTEDI NA SVOJOJ DECI Multimilioner ih obasipa POKLONIMA, kada vidite šta je kupio detetu od godinu dana, PRENERAZIĆETE SE!

K.Ć. Vesti 23.03.2022 22:10 0

Multimilioner Barrie Drevitt-Barlov nikada nije štedeo na svojoj voljenoj deci

NE ŠTEDI NA SVOJOJ DECI Multimilioner ih obasipa POKLONIMA, kada vidite šta je kupio detetu od godinu dana, PRENERAZIĆETE SE!

Printscreen/Instagram

Nedavno je otkrio da su među izdašnim poklonima i luksuzni brendovi kao što su Guči i Balenciaga.

Barrie Drevitt-Barlov je procenjena na 40 miliona funti. Svoje bogatstvo deli sa bivšim partnerom. Ali to nije jedino obeležje ekscentrika - on je takođe poznat po tome što svojoj deci ništa ne brani i njihove želje uslišava.

Multimilioner zarađuje kroz investicije, uključujući u bitkoin i klinici za veštačku oplodnju i surogat majčinstvo. Zasluga mu je i kliničko ispitivanje vakcine protiv korona virusa, koja mu zarađuje 14 miliona funti za godinu dana.

Barrie i Toni Drevitt-Barlov su bili prvi homoseksualci u Britaniji koji su postali otac dece surogat majčinstvom. Par se upoznao 1987. Raskinuli su 2019, ali nisu prekinuli kontakt i zajedno čuvaju decu. Nakon rastanka sa Tonijem, Barie je pronašao novu ljubav.

Njih dvojica sada podižu svoje šestoro dece. Među „razmaženim bebama“, kako ih Beri otvoreno naziva, su 17-godišnji Orlando i 11-godišnji blizanci Dalas i Džasper.

Velikodušni tata

Njihova najmlađa ćerka Valentina rođena je u septembru 2020. godine. Uprkos mladosti, ona već ima garderobu luksuznih brendova vrednih oko 100.000. dolara - naravno u malim dečijim veličinama. Jednogodišnja Valentina je čak dobila stan u Londonu za 600.000. funti.

U istoj zgradi živi bebina starija sestra Šafran. Mlada žena ima na raspolaganju ličnog asistenta, koji sa njom putuje po celom Londonu u potrazi za dizajnerskom odećom. Šafran troši u proseku 60 hiljada. funti.

Prošle godine, kada je napunila 21 godinu, podvrgla se plastičnoj operaciji uvećanja grudi - cena operacije je bila oko 60.000 evra. Ćerka multimilionera promenila je sa AA na puni C.

Komentari (0)
Loading