Osećala je da nešto nije u redu sa BEBOM: Trudnica je zamolila DOKTORE da je pregledaju a onda je otkrila nešto što ih je sve UPLAŠILO!

Ž. T. Vesti 24.03.2022 09:17 0

Bila je u 22. nedelji trudnoće kada je prvi put osetila da nešto nije kako treba sa njenom bebom

Osećala je da nešto nije u redu sa BEBOM: Trudnica je zamolila DOKTORE da je pregledaju a onda je otkrila nešto što ih je sve UPLAŠILO!

Profimedia

Džema Ostin nije imala nikakve druge probleme. Zapravo, tog dana je  izašla u šetnju sa psom kada je iznenada osetila neobjašnjivu potrebu da ode na pregled. Bio je to snažan osećaj koji, na sreću nije zanemarila.

“ Nisam imala nikakve simptome, ali samo sam znala da moram odmah da odem kod lekara”, objasnila je  Džema.

Kada je konačno ušla u ordinaciju, pitali su je da li je nešto boli, ali je ona potvrdila da je nagoni instikt. Iako joj nisu poverovali, pristali su da je pregledaju. 

Zatim su otkrili da je njen cerviks otvoren 8 mm, a u tom mesecu trudnoće to nikako nije bilo u redu. U bolnici su zašili grlić i držali je u mirovanju dve nedelje. Ali u 24. sedmici je krenuo porođaj.

Džema Austin i njen partner Paul Jordan dali su svom djetetu ime Aksel.

Profimedia

 

“Bio je tako sićušan kad se rodio”, objasnila je mama.

Naredni dani bili su pravi izazov i za majku i za dete. Oboje su se borili sa sepsom nakon Akselovog rođenja. Dečak je proveo 107 dana u bolnici boreći se da preživi.

Međutim, čudesna beba je nadvladala sve izglede, bez sumnje, delom zahvaljujući brzoj akciji njegove majke.

Da je ignorisala svoje instikte, verovatno ne bi uspeli zajedno. Dečak je danas živ i zdrav i odlično napreduje.

Komentari (0)
Loading