"Ćerka želi da me LJUBI u usta": Užasnuti otac priznao koliko mu je NEPRIJATNO, a evo kakve su bile reakcije drugih roditelja!

Vesti 24.03.2022 13:39 0

Ljubljenje dece u usta kod mnogih roditelja izaziva negodovanje i zgražavanje, dok je drugima potpuno normalno

"Ćerka želi da me LJUBI u usta": Užasnuti otac priznao koliko mu je NEPRIJATNO, a evo kakve su bile reakcije drugih roditelja!

Shutterstock

Oko ove stvari zapravo se već godinama vodi rasprava. 

Svoju dilemu podelio je otac petogodišnje devojčice na "Redditu".

"Na primer, juče smo izašli na ručak. Sedeli smo za stolom, ona mi je bila u krilu i pokušavala da me poljubi. Stalno sam okretao glavu da joj dopustim da me poljubi u obraz, ali ona je okretala moje lice je je želela striktno da me poljubi u usta", napisao je i dodao kako mu je najviše neugodno zbog reakcije drugih.

"Nekima je to savršeno normalno, a drugima nije. Moji ojećaji su pomešani. Malo mi je neugodno kada to učini, ali mislim da je to zbog toga što se palšim kako bi drugi oko nas reagovali."

"To je prava prilika da razgovarate o  granicama. Ne moraš ići predaleko, samo joj objasni zašto tate vole poljupce u obraz, a ne u usta", "Mislim da joj ne moraš reći da je to loše ili da ti nije ugodno kada to radi. Možeš joj samo objasniti da treba da dobije pristanak drugih, da se drugima možda ne sviđa to što ona želi da radi", bili su samo neki od saveta, a bilo je i onih koji ne vide ništa loše u ljubljenju dece u usta.

"Svako od nas ima drugačije viđenje. Ako tebi to ne odgovara, reci joj. Ima pet godina i vreme je da počne da te poštuje. Ja nemam problema s ljubljenjem dece u usta iako već imaju 8, 9 i 10 godina", istakla je jedna mama.

Poznate ličnosti često ljube decu u usta i ne libe se da podele i fotografije. Ipak, mišljenja o ovakvom stilu vaspitanja su na našim prostorima podeljena.

Komentari (0)
Loading