PRIVUCITE ljubav u svoj život: Izaberite JEDNO SRCE i otkrijte kada upoznajete svoju SRODNU DUŠU

M. G. Vesti 30.03.2022 14:22 0

Odaberite srce instinktivno i pročitajte njegovu poruku.

PRIVUCITE ljubav u svoj život: Izaberite JEDNO SRCE i otkrijte kada upoznajete svoju SRODNU DUŠU

Printscreen

Ovaj test posvećen je posebno onim ljudima koji traže srodnu dušu i pitaju se kako da osiguraju da zakon privlačnosti pogoduje njihovom susretu. 

Ako ste odabrali srce br. 1

Vi ste divna osoba, dobre, slatke i osetljive duše, čak i ako ste prošli kroz mnoge živote. Zaslužujete ljubav, sreću i poštovanje. Imate veru u sebe i u izbore koje donosite.

Ostavite prošlost iza sebe i iscelite ono što treba zaceliti, oprostiti i pokušajte da budete srećni u sadašnjosti. Još malo strpljenja... Vaša srodna duša ima istu glad za ljubavlju koju i vi imate u svom ranjenom, ali nežnom srcu.

Ako ste odabrali srce br. 2

U svom srcu krijete strast, vatru, uzvišene osećaje, snagu i ranjivost. Budite zahvalni životu za sva dobra koja su vam se dogodila i za sve greške koje ste napravili, jer ste od njih toliko naučili.

Svemir je na vašoj strani i daćete sve od sebe da vas spoji s vašom srodnom dušom kada oboje budete spremni. Do tada, uživajte u svakoj sitnici u svom životu.

Ako ste odabrali srce br. 3

Često vašu srodnu dušu vidite u snu i njen život će biti puno lepši s vama. Praznina vašeg srca biće ispunjena samo njenom prisutnošću. Postaćete najbolji prijatelji i ljubavnici.

Bili ste iskušana duša, ali nikad niste izgubili samopouzdanje i nadu. Optimistični ste, pozitivni, snažni i tvrdoglavi, ali plemeniti i dobri. Volite da pomažete drugima i menjate svet na bolje.

srce

pixabay

 

Ako ste odabrali srce br. 4

Često se osećate kao da je vaša srodna duša dio vas koji nedostaje. Vaša čista duša je ono zbog čega su ljudi tako privučeni s vama.

Potajno, ispod vaše tvrde površine, sanjate o danu kada ćete se ujediniti s vašom srodnom dušom. Tada ćete zaboraviti na sve poteškoće i probleme koje ste trpeli ceo život.

Ako ste odabrali srce br. 5

Vi ste poput sunca koje zrači toplinu i svetlost, a ni sami to ne shvatate. Naučili ste puno, sakupili ste toliko znanja i toliko se razvijali da sada želite pomoći drugim dušama.

Vaša je duša u snažnoj vibraciji, toliko duboka, da dopirete do srca svoje srodne duše.

Ako ste odabrali srce br. 6

Imate tako veliko srce i toliko ste puni nade da vam se čini kako nikad nije gotovo.

Vi ste velikodušna i plemenita duša, sposobna se transformisati, prilagoditi, ali istovremeno ne možete zaboraviti svrhu zbog koje ste došli na ovu planetu. Imate mnogo fantastičnih stvari za napraviti i svakim malim korakom ispunjavate svoju sudbinu.

Vaša srodna duša je deo vaše sudbine i jednog dana, kada se planeti usklade, bićete zajedno. Do tada se dobro brinite o sebi i volite sebe.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading