Ako pričate o OVIM stvarima, zadesiće vas NESREĆA: ČETIRI stvari se ne govore ni NAJBLIŽIM ljudima

Vesti 31.03.2022 10:35 0

Neke stvari ipak treba da zadržimo smo za sebe

Ako pričate o OVIM stvarima, zadesiće vas NESREĆA: ČETIRI stvari se ne govore ni NAJBLIŽIM ljudima

Shutterstock

Iako verovatno postoji dosta ljudi u vašem okruženju kojima verujete, koji su upoznati u sve vaše najdublje tajne, ipak neke stvari treba da zadržimo samo za sebe.

1. SVAĐE

Kada god se posvađate sa nekim, to u vama izazima revolt i potrebu da se nekome požalite i ispričate sve do detalja šta se desilo. Još naši stari su nam savetovali da sačekamo da ljutnja i bes prođe, da oprostimo i ne širimo dalje ljudima šta se desilo.

2. USPEH

Mnogo je lepo kada postignete nešto za šta ste se borili, nešto što ste jedva čekali, ali to kod drugih može izazvati kontra efekat. U tom trenutku možete izazvati ljubomoru u nekome i pokrenuti lavinu negativnih emocija. Kada morate da kažete šta je u pitanju, recite u što kraćim crtama i pređite na drugu temu.

3. OGOVARANJE

Ovo je jedna od najgorih osobina kod ljudi. Ova toksičnost stvara lošu energiju i remeti vaš unutrašnji mir. Pokušajte da izbegavate ogovaranje i budite samo iskreni sa sobom i ljudima oko vas. 
 

4. BUDUĆNOST

Planovi koje imamo za buduće vreme, slatka budućnost koju spremamo, prvo je od osnovnih pravila koje moramo da zadržimo za sebe. Sve radite u miru, i ne delite tu informaciju ni sa kim. Najbližim ljudima recite tek kada krenete da polako sve ostvarujete. 

Komentari (0)
Loading