Menjanje brzine, grubost i gurkanje: Ovo samo samo neke GREŠKE koje muškarci prave i tako ženama KAVARE zabavu

Naj žena Vesti 08.09.2021 21:36 0

Čim se pojavila ova objava na popularnom forumu Redit, retko koja žena je rešila da lupi cenzru i zaobiđe priču na ovu temu

Menjanje brzine, grubost i gurkanje: Ovo samo samo neke GREŠKE koje muškarci prave i tako ženama KAVARE zabavu

unsplash.com

Raspravu o najvećim greškama muškaraca u krevetu je jedan od popularnijih na ovom forumu, a trenutan broj komentara je više od tri hiljade.

Mnoge žene su ovde razotkrile  šta su doživlljavale u ispod čaršafa i šta im se ne dopada kada muškarci rade, odnosno, koje greške najčešće prave pa njima odmah pokvare raspoloženje, prenosi "The Sun".


1. Grubost

- Ne smeta mi grubost, ali hoću prvo da znam šta me čeka - napisala je jedna žena, dok se druga složila i dodala da takođe ne voli kada se muškarci grubo "igraju" sa njenim delovima tela. 

2. Guranje glave 

Mnoge žene su se složile da je jedna od najvećih grešaka guranje njihove glave prema muškom polnom organu.

One kažu da nije problem u samom oralnom zadovoljavanju, već da žele same da odrede kada je za to pravi trenutak, što u predigri što tokom samog čina.

3. Stalna promena položaja

- Kada im kažete da su super i oni odmah promene to što rade ili ubrzaju - glasio je jedan komentar, dok se druga žena složila: "Stalna promena položaja. Ne želim da se osećam kao meso na roštilju. Jedna do dve poze u seksu su savršene za mene. I ne, nisu mi dosadne".

4. Imitiranje scena iz  filmova za odrasle

Iako ovo nije slučaj za sve, jedna devojka je istakla da mrzi kada muškarci kopiraju ono što su videli u filmovima za odrasle, umesto da prate signale koje im žena šalje.

- Orgazam nije jedini cilj. Želim da se zabavim i uživam. Čak i ako ga ne postignem odmah s novim partnerom, neću biti razočarana, ako je seks bio dobar - objasnila je.
Komentari (0)
Loading