Uz pomoću ovih CAKA osvojićete vašeg MUŠKARCA ZAUVEK: Četiri stavke koje morate znati!

Vesti 03.04.2022 22:30 0

Uz ove savete nećete mu postati nikada dosadne!

Par

Shutterstock

Ako želite da vam bude zabavno tokom seksa, poslušajte savete Megan Andelloux, seks  i ljubavnog edukator koji će vam pomoći da osvojite vašeg muškarca zauvek.

Ako i vi u vašoj vezi shvatite da su emocije počele da blede, kao i strast, ne očajavajte, jer ćete uz pomoć ovih trikova uspeti da povratite sve to što je počelo da se gubi.

ZABORAVITE NA DOSADAN SEKS

Kada se neka stavka ponavlja, postaje dosadna. Zaboravite na krevete i na dosadne poze. Nemojte da vas bude sramota da predložite i ispobate neke novije poze i tehnike.

IGNORIŠITE GA

Koliko god ovo banalno zvuči, morate nekada da ignorišete vašeg muškarca. Oni su po prirodi lovci, i samim tim nikada ne treba da im budete sto odsto dostupne.  Idite, putujte, i izlatite bez da mu polažete uvek račune. 

PODIŽITE IM EGO

Ovo morate znati umereno da radite i da dozirate. Muškarci vole pohvale, vole da su jaki i lepi, pa samim tim ako im vi ne budete davale pohvale, otići će na mesto gde će tu vrstu zadovoljstva pronaći. 

PONAŠAJTE SE RANJIVO

Kao što je i navedeno, muškarci vole da se osete jačim od ženskog pola, i tako da urade sve za nas. Ponašajte se kao žena, a njega pustite da se ophodi kao muškarac i sve radi za vas. Iskoritite to što ste ' nežniji' pol, i uživajte.  

Komentari (0)
Loading