Ona je MAJKA godine, sa samo 24 godine, već ima 22 dece: "Ne planiram da STANEM jer sam oduvek maštala o VELIKOJ porodici"

Vesti 09.09.2021 12:50 0

Prvu bebu je dobila sa 17 godina, a danas, sedam godina kasnije uz pomoć dadilja brine o 22 deteta

Ona je MAJKA godine, sa samo 24 godine, već ima 22 dece: "Ne planiram da STANEM jer sam oduvek maštala o VELIKOJ porodici"

Printscreen/Instagram

Ruskinja, Kristina Ozturk (24), upoznala je 57-godišnjeg Galupa pre nekoliko godina na odmoru u Gruziji i oni su odmah, kako kažu, "kliknuli".

Prvu ćerku je rodila sa 17 godina, a danas, pet godina kasnije, ima čak 22 deteta - i ne planira da stane. Drugu decu nije rodila prirodno, kaže, već je imala surogat majke kojima je, sve zajedno, platila preko 160 hiljada evra za usluge.

 

- Oduvek sam sanjala da imam veliku porodicu, ako i moj suprug. Nakon što smo se upoznali, krenuli smo zajedno da radimo na našim snovima. Ne znam da li smo najveća porodica na svetu, ali znam da smo najsrećniji - rekla je mlada majka koja trenutno živi sa 16 dadilja u Batumiju.

Kako kaže, nije joj žao što je ovako rano postala majka, naprotiv, ona se raduje što je i dalje mlada i što može da ima još dece!

 

- Potrošimo nešto više od četiri hiljade evra nedeljno na potrepštine za bebe, ponekad manje, ponekad više, a dadilje nedeljno plaćamo oko 3.500 evra. Trenutno živimo u trospratnoj kući, a u budućnosti ćemo morati da izgradimo ili kupimo veću kuću. Još nemamo tačan plan, jer za sada ima mesta za sve nas. 

 

Kako prenosi "LADbible", par je prvo planirao da ima jedno dete godišnje, ali su shvatili da imaju mogućnosti za više njih u kraćem vremenskom periodu ako potraže surogat majke.
 

 

Komentari (0)
Loading