Muškarci ovo OBOŽAVAJU u krevetu: Isprobajte i OSVOJITE ga za sva VREMENA

Vesti 06.05.2023 22:30 1

Ovo su poze koje muškarci naprosto obožavaju

Muškarci ovo OBOŽAVAJU u krevetu: Isprobajte i OSVOJITE ga za sva VREMENA

Shutterstock

Istraživanja do sada nikada nisu pogrešila, pa tako je i ovo ispitivanje muškaraca dalo skoro jednoglasan odgovor. Ove poze su im najzanimljivije:

Poza broj jedan

„Doggy“ je naravno na prvom mestu. Muškarci ovu pozu vole jer oni dominiraju, određuju tempo i intenzitet.

Njihov pogled na vašu zadnjicu, pričinjava im pravo zadovoljstvo, i činjenicu da ste im se potpuno predale. Iako žene misle da u ovoj pozi i one treba da učestvuju, istina je ta da muškarci ne vole takav vid divljanja i opet se ponavljaju da tu pozu apsolutno vole sami da kontrolišu. 
seks

Shutterstock

 

Poza broj dva

Kaubojka je poza gde vaš muškarac gleda sve vreme u vas. Vaše grudi, oči, mimiku cele face. Kada je reč ovde o dominaciji, vole da se apsolutno prepuste ženi i da ona tada diktira sve. Njegovi pokreti treba da budu samo, pokreti ruku, jer u suprutnom sve gubi draž. 

Poza broj tri 

Okrenuta kaubojka je takođe među njima najboljim pozama. Njihov pogled je opet na vašoj zadnjici, koju svi muškarci obožavaju. Varijanta koju najviše vole kod ove poze je da partnerka u istom položaju leđima legne na muškarca tako da oboje gledaju u plafon. Ovde je obostrana uživancija zagarantovana, jer neće moći da dođe do bolne tačke, što znači da je intenzitet ove poze dosta blaži. 

 

Komentari (1)
Loading
😭😭😭
08.04.2022 08:43

Eto.mozes sad da procitas i naucis...dosta si lezala kao 🐄