Ponudio joj VODKU SA LIMUNOM! Majka je podelila ZASTRAŠUJUĆU fotografiju ćerke koja se IZOBLIČILA nakon samo par gutljaja ALKOHOLA pomešanog sa DROGOM!

K.Ć. Vesti 13.04.2022 21:00 0

Mlada žena je hospitalizovana nakon što je popila piće. Ispostavilo je piće sadržalo drogu

Ponudio joj VODKU SA LIMUNOM! Majka je podelila ZASTRAŠUJUĆU fotografiju ćerke koja se IZOBLIČILA nakon samo par gutljaja ALKOHOLA pomešanog sa DROGOM!

Printscreen/Facebook

Majka tinejdžerke postavila je na internet snimak na kojem se vidi stanje njene ćerke.

Droga u piću - upozorava žena

Mili Taplin iz Eseksa je 31. jula proslavila svoj osamnaesti rođendan u Moo Moo Baru. Ona i nekoliko prijatelja upoznali su grupu muškaraca. Jedan od njih je ponudio piće koje je opisao kao votku sa limunom.

Mili je otpila nekoliko gutljaja. Ne više, jer kako je sama rekla, piće je bilo prejako, a ona to ne voli. Ubrzo je osetila navalu vrućine. Izgubila je kontrolu nad svojim telom skoro četiri sata. Prevezena je u bolnicu, gde su u njenom telu otkriveni lekovi koji su je paralisali i oborili. Izbezumljena mama, Kler Taplin, podelila je priču svoje ćerke kako bi upozorila druge na „ljubazne strance“.

- Moja ćerka je imala sreće da su njeni prijatelji reagovali na pravi način. Molim vas da podelite ovu objavu da edukujete ljude - zamolila je Miliina majka.

Žena je podelila fotografiju na kojoj se vidi u kakvom je stanju osamnaestogodišnja devojčica. Mlada devojka nije mogla da kontroliše svoje telo, ruke su joj bile iskrivljene, vilica je bila iskrivljena, nije mogla da izgovori ni jednu reč.

 

 

- Pokušala je da uspostavi kontakt očima sa mnom, ali nije mogla da govori - prokomentarisala je Kler Taplin u intervjuu za Miror .

Odluka da objavi fotografiju nije bila laka za Kler.

- Ova fotka je uznemirujuća, ali ako spase jednu devojku, samo jednu, vredi podeliti. Ništa vas ne može pripremiti da vidite ovako nešto. Jednostavno je zastrašujuće. Izgledala je opsednuto. Gledala sam je. Pomislila sam: šta su joj dođavola dali. Nikada u životu nisam videla ovako nešto - dodala je.

Devojka se oporavila za nekoliko sati. Sledećeg jutra je puštena iz bolnice.

- Mogla sam da vidim kako se sve dešava. Mogla sam da odgovorim ljudima u svojoj glavi, ali nisam mogla da izgovorim ništa. Nisam imala kontrolu nad svojim telom. Bilo je zaista strašno. Nikada se nisam tako osećala - objasnila je Mili.

- Bez obzira koliko dobro mislite da poznajete nekoga, nikada ne prihvatajte piće - dodala je ona.

Incident je prijavljen lokalnoj policiji i noćnom klubu u kojem je Mili bila drogirana.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading