Roditelji biraju NAJBIZARNIJE metode da bi dobili dete određenog POLA: Proverite da li biste ikada pokušali OVO?

Vesti 29.04.2022 11:08 0

Začeće deteta je poseban događaj u životu svakog para i ono najvažnije što svaki budući roditelj želi je da dete bude živo i zdravo

Trudnica

Shutterstock

Uprkos činjenici da je ovo primarna i normalna želja, mnogi roditelji potajno ili otvoreno gaje naklonost prema jednom polu.

Iako je gotovo nemoguće uticati na to kog pola će biti dete, postoje neki mitovi prema kojima budući roditelji mogu svojim ponašanjem, pre, prilikom ili posle začeća uticati na to.

U nastavku donosimo neke od najpopularnijih.

1. Više kalorija

Žene koje jedu žitarice za doručak i tokom dana unose više kalorija imaju veću verovatnoću da začnu dečaka nego žene koje ne doručkuju i unose manje kalorija.

2. Meso vs. voće

Ako želite dečaka, navodno treba da jedete avokado, brokoli, šargarepu, tikvice, grejp, pasulj, kivi, med, krastavce i beli luk... Da začnete djevojčicu, trebalo bi da konzumirate meso, živinu, jaja, žitarice, plodove mora, kikiriki, čokoladu, kafu, gazirano...

3. Misionarski položaj

Važna je dubina penetracije i udaljenost semena od jajašca. Misionarski položaj navodno donosi devojčice, a za začeće dečaka sigurnija je poza od pozadi, savetuju ginekolozi. 

4. Sever za dečaka

Iako bez posebnog objašnjena, postoji teorija koja se prenosi narodnim predanjem i kaže da je dečak zagarantovan ako je ženina glava tokom seksualnog odnosa okrenuta prema severu.

5. Parni/neparni dani

Iako žene nemaju ovulaciju u isto vreme, jedno od narodnih uverenja je da seksualnim odnosom u parne dane povećavate šansu za devojčicu, dok je odnos u neparnim danima više stvoren za začeće dečaka.

Komentari (0)
Loading