Ako vam je BRAK u krizi isprobajte ovo: Pravilo TRI puta TRI, rešava nesuglasice i smanjuje TENZIJU između suprižnika

Milica Ognjenović Vesti 04.05.2022 22:40 0

Mnogima je ovo pomoglo i spasilo razvoda

Ako vam je BRAK u krizi isprobajte ovo: Pravilo TRI puta TRI, rešava nesuglasice i smanjuje TENZIJU između suprižnika

Shutterstock

Sve veze i brakovi zapadnu u krizu u nekom periodu, pogotovo posle određenih godina kada zaljubljenost opadne, sve greške kod partnera vidimo mnogo jasnije nego nekad.

Pomoću ove tehnike, koja podrazumeva da svako od partnera tokom nedelje ima tri sata slobodnog vremena samo za sebe. Ta tri sata mogu da se rascepkaju i podele na više kraćih pauza ili da se iskoriste "u komadu" – ali cilj je da partner provede sam, radeći šta god želi.

Shutterstock

 

Jedan par u krizi, nakon što se mesec dana pridržavao pravila 3x3, kaže da je to potpuno promenilo njihov život i da je "ogorčenje koje razara brakove potpuno nestalo" i da je sada sve u savršenom redu.

- Otprilike mesec dana do sada se pridržavamo ovog novog pravila i šokirana sam kolika je promena - izjavila je žena koja je probala ovu metodu.

Istakla je da to dodatno slobodno vreme nju i njenog muža učinilo boljim roditeljima, ali to nije sve, kako kaže ogorčenje, koje kao tiha bolest izjeda brakova, nestalo je.

- "Da li sada imam više razumevanja za popodnevne dremke svog muža? Apsolutno. Da li i dalje poželim da uključim usisivač i upadnem u sobu dok spava? I to, da. Ali, i ja sam samo čovek - izjavila je na kraju.

 

 

Komentari (0)
Loading