KLUB samo za PENZIONERE i njihove ŽURKE: Mlađi od 60 nemaju PRISTUP, a otvoren je zbog jednog NEOBIČNOG razloga (VIDEO)

Vesti 06.05.2022 14:54 0

Poš Klub u Velikoj Britaniji je dnevni klub u koji mogu da uđu samo stariji ljudi

KLUB samo za PENZIONERE i njihove ŽURKE: Mlađi od 60 nemaju PRISTUP, a otvoren je zbog jednog NEOBIČNOG razloga (VIDEO)

Printscreen/Youtube

Klub ohrabruje i poziva sve starije da se doteraju, izađu i uživaju u zabavama sa ostalim 60-godišnjacima.

Klub je dizajniran kao klasični noćni klub, ali radi tokom popodnevnih sati. Na žurkama  se pušta rok muzika, a služe se sendviči i čaj.

Koncept žurki za starije, osnovali su Sajmon i Eni Kason 2014. godine, jer su želeli da pomognu svojoj majci nakon što im je otac preminuo.

„Otac nam je preminuo kada je majka imala 80 godina. U tim godinama, ona zaista nije imala šta da radi, s kim da se druži i kako da provodi vreme. Moja sestra je odlučila da joj napravi „zabavu“.  Pozvala je njene drugarice i napravila im čaj, sendviče i tortu. Odlično su se provele“, rekao je Sajmon.

„Pomislio sam, zašto ne bismo napravili kabare, puštali dobru muziku i plesali. Tako je "Posh Club" nastao. Zamislite „The Ritz“, ali za običnu, radničku klasu. Ulaz je samo 5 funti a dobijete šou, hranu i čašu šampanjca“.

 

Reakcije penzionera su odlične, a žurke su veoma posećene.

„Obožavam ove žurke. Kroz ples sam upoznala puno novih prijatelja, odlično se zabavljamo, smejemo i družimo. Volim da plešem a konačno sam našla i društvo svojih godina. Iako je ovo klub koji radi po danu, atmosfera je kao da smo u noćnom klubu“,  rekla je Džeki, penzionerka koja redovno posećuje ove žurke.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading