Oko za oko, zub za zub: Ovako je rešila da se OSVETI mužu koji "zaboravlja" da spusti DASKU na šolji

Vesti 17.09.2021 20:46 0

Iako svako od nas ima po neku lošu naviku koja izluđuje našu drugu polovinu. Skoro svaka žena je barem jednom imala opasku na lošu naviku u vezi čuvene "podignute daske" u toaletu

Oko za oko, zub za zub: Ovako je rešila da se OSVETI mužu koji "zaboravlja" da spusti DASKU na šolji

unsplash.com

Jedna anonimna žena odlučila je da se požali, na popularnom forumu "Redit", na svog supruga, baš apropo podignute daske.

- Ne znam koliko puta sam mu rekla da spusti dasku. Poslala sam mu bezbroj tekstova koji govore o opasnostima u kojima su se našle žene i deca zbog podignute daske, ne znam ni koliko puta sam mu oči u oči rekla da je spusti, ali on samo prevrne očima i nastavi po starom. Naš sin će uskoro prohodati, a kupatilo se nalazi između dnevne sobe i kuhinje što znači da će on sigurno zalutati tu i biće u nekoj mogućoj opasnosti - objasnila je zabrinuta supruga.

Međutim, u nastavu svoje objave je objasnila da je smislila kako će da mu se osveti! 

- Smislila sam kako da "izdresiram“ svog muža da počne da spušta dasku u toletu. Naime svaki put kada on ostavi dasku ja cu isprazniti limenku piva u sudoperu i ostaviću je tako praznu na kuhinjskom elementu. Ovo ću raditi sve dok on ne izmeni ovu naviku.

Iako su neki smatrali da je njena ideja genijalna i potaman zlobna, drugi korisnici su osudili ženu i u komentarima joj objasnili da ovo nije baš prihvatljivo.

- Razumem da te ovo nervira, ali mislim da preteruješ sa osvetom. Najviše mi je žao svog piva koje će propasti - napisao je jedan korisnik, a drugi je samo dodao da mu je žao njenog supruga: "Kakvu štetu ćeš da načiniš čoveku i neka nastavi da ostavlja dasku podignutu“.

Komentari (0)
Loading