Žene oprezno u VEZI: Ako radite ove ČETIRI stvari računajte na to da će vas DRAGI ostaviti!

Vesti 11.05.2022 16:15 0

Od ove četiri stvari muškarcima se diže kosa na glavi

Žene oprezno u VEZI: Ako radite ove  ČETIRI stvari računajte na to da će vas DRAGI ostaviti!

Pexels/ Vera Arsic

1. Pravite se glupi

Ako mislite da vas gluma da ništa ne shvatate može približiti muškarcu i učiniti da izgledate slatko u njegovim očima, varate se. Muškarci mrze žene koje se prave glupe. Oni traže duhovitu, pametnu i zabavnu ženu sa kojom će moći da razgovaraju o svim temama. Osim toga, uvek ih fasciniraju samouverene, zadovoljne i pametne žene. Pravi muškarac želeće više od svega da pohvaliti svoju ženu. Dakle žene, uvek radite na sebi i nemojte nikad misliti da muškarci vole žene koje se ponašaju glupavo.

2. Laži

U vezi nikada nemojte lagati ili se pretvarati da ste neko ko niste. Ako lažete kako se osećate, lažete šta vam odgovara, a šta ne, to će vrlo brzo odbiti vašeg muškarca jer, ne brinite, i on će shvatiti da se pretvarate. To bi vrlo brzo moglo dovesti do prekida veze. Pravi muškarac će razumeti da se ne možete u svemu slagati. 

3. Previše ste dramatični 

Ako reagujete burno na svaku sitnicu i od malog problema napravite veliku svađu muškarac bi mogao otići jer neće moći više to da podnese. Oni ne vole dramu i ne vole kada žene od muve prave slona. Njih privlače žene koje su emocionalno inteligentne i mogu kontrolisati svoje emocije. Oni ne vole dramu ni igrice. Ako želite da održite vezu i ako želite da budete srećni sa svojim muškarcem izbacite svaku suvišnu dramu.

4. Neprestano prigovaranje

Ako ne želite da vaš muškarac izgubi zanimanje za vas, onda umesto da mu prigovarate za svaku stvar probajte da komunicirate sa njim i reći što vam se ne sviđa, kako se osećate i što bi mogli da promenite. Umesto da se žalite na ono što ne želite, pokušajte da nađete drugi način i recite “šta tačno želite”. Muškarci vole žene koje su srećne i zadovoljne sobom. Prigovaranje na male stvari ukazuje na to da niste zadovoljni sami sa sobom, piše Pink Villa.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading