Šta znači ako sanjate RIBU? Žene koje željno IŠČEKUJU trudnoću imaju jasnu PORUKU

Vesti 12.05.2022 09:50 0

Svaki san je potrebno posebno rastumačiti i povezati sa vlastitim situacijama

Šta znači ako sanjate RIBU? Žene koje željno IŠČEKUJU trudnoću imaju jasnu PORUKU

unsplash

Svi sanjamo razne snove koji dosta utiču na ljude u toku celog dana, pa čak i kasnije. Kako je oduvek ova pojava misteriozna i niko ne zna šta se tačno u tom momentu sa telom i našim umom dešava.

 Neki simboli koji se pojavljuju u snovima, poput tornada, aligatora ili zmija, imaju zajednička značenja, zasnovana na zajedničkim asocijacijama na te životinje, događaje.

Ono što zasigurno ima dobro značenje jeste snovi o ribi. Sve devojke koje željno iščekuju trudnoću, ovo je itekako dobar znak, jer je ludiranje na to i na duhovno ispunjenje. 

Uključuje i ostavrenje neke duboke želje, lični rast i plodnost. 

Šta znači ako sanjate RIBU? Žene koje željno IŠČEKUJU trudnoću imaju jasnu PORUKU

pixabay

 

Na primer, neko će sanjati o ribi kada je usred početka velikog projekta, što bi moglo da znači „plodnost“ u smislu da stvara nešto veliko.

Snovi o ribi takođe mogu biti bukvalno o trudnoći - posebno ako pokušavate da zatrudnite. Razmotrite svoju ličnu priču i situaciju kada pokušavate da razumete šta vaša podsvest govori kroz vaše snove.

Ribe su simbol trudnoće zbog ogromne količine jaja koje ribe proizvode, uvek rađaju potomstvo u velikim razmerama. 

Ako vidite ribe u akvarijumu, znači da vas nešto u vašem ispunjenju sputava. Možda su to određeni ljudi ili neke nerešene situacije iz prošlosti. Potrebno je da počnete detaljno i pažljivo da planirate svoje ciljeve kako bi ishod bio dobar.

Čista voda generalno označava dobre vesti, ali ako vidite ribu u čistoj vodi, znači da jasnoća dolazi u vaš život. 

Videti mrtvu ribu znači da je krajnje vreme da neke stvari ostavite iza sebe i krenete da se posvećujete novim i bitnim stvarima koje su važne za vašu budućnost.

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading