Saznajte ISTINU o vašoj VEZI ili BRAKU: Odgovorite koji je po vama par NAJSREĆNIJI, jedan otkriva ko je u vezi "GLAVNI"

Milica Ognjenović Vesti 12.05.2022 10:40 0

Pažljivo pogledajte fotografije i razmislite

Saznajte ISTINU o vašoj VEZI ili BRAKU: Odgovorite koji je po vama par NAJSREĆNIJI, jedan otkriva ko je u vezi "GLAVNI"

Printscreen/Youtube

Kakav odnos sa voljenom osobom imate, može da se otkrije na mnogo načina. Način na koji vas gleda, kako se držite za ruke ili grlite, ili kako se ponašate dok štetate. 

Nevebarlna komunikacija u vezi je možda čak i važnija od verbalne tvrde socijalni psiholozi.

Sve što je potrebno jeste da odaberete par koji vam izgleda najsrećnije i saznaćete pravu istinu o vama i vašoj voljenoj osobi.

PAR 1

U ovakvom paru, žena je ponosna na svog partnera i želi to da pokaže svetu. Ona je nezavisna, vodi računa o sebi i ne zanima šta će drugi reći. Muškarac u ovakvoj vezi ceni zajednicu, posvećen je i želi da unapredi odnos. Moto vaše veze je međusobna otvorenost.

PAR 2

“Iza svakog uspješnog muškarca stoji uspešna žena”, rečenica je koja savršeno opisuje ovakvu vezu. Tu žena obraća pažnju na važne stvari i ne dopušta da njen muškarac ostane u senci. Ona mu pomaže da se usresredi na stvari koje su u tom momentu bitne i uz njenu podršku, on može daleko da dogura.

PAR 3

Zasigurno, u vašoj vezi je muškarac glavni vođa. On jeste odgovoran, ali ponekad ima kratak fitilj. Međutim, žena je dovoljno mudra i smirena da uspeva da izbalansira ovu njegovu osobinu. Vaš moto je: “On nas drži oboje. Ona drži ravnotežu”.

PAR 4

Intimnost i zagrljaj pun poverenja pokazuje da muškarac želi da zaštiti svoju ženu od svih problema i bude joj podrška u svakoj situaciji. Vašem uzajanom poštovanju i bezuslovnom poverenju svi se dive i to je ono što drži vašu vezu i čini je toliko jakom.

PAR 5

Vi živite u harmoniji i podržavate jedno drugo bez obzira na sve. Uživate u svakom zajedničkom momentu, bilo da je to rafting ili maženje na kauču uz TV. Vaša ljubav je za svako poštovanje.

PAR 6

Vi niste par koji voli da svoje emocije javno iskazuje. U vašoj vezi obe strane su jednake i vi cenite želje, mišljenja i interesovanja druge strane. Možda se to ne vidi u javnosti ili na društvenim mrežama, ali kada ste sami, vi ste romantične, srodne duše koje obožavaju jedno drugo.

PAR 7

Vi imate gomilu zajedničkih fotografija, svima pokazujete koliko se volite i ne bojite se da javno iskažete svoja osećanja. Vama nikada neće biti dosadno jer imate mnoštvo zajedničkih interesovanja. Svi misle da ste predivan par, a vi im to svakako i dokazujete. 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading