Ne odlažite letnju garderobu: Evo šta nas očekuje posle kišnog talasa

Vesti 19.09.2021 09:22 0

Promenljivo oblačno vreme očekuje nas danas u Srbiji, mestimično sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima ponegde praćenim grmljavinom

Ne odlažite letnju garderobu: Evo šta nas očekuje posle kišnog talasa

Alo

Najniža temperatura od 12 do 16, najviša od 21 do 25 stepeni. Meteorolozi upozoravaju na lokalnu pojavu grmljavine sa ili bez padavina, sa verovatnoćom od 80 odsto.

Oblačno, uz moguću lokalnu kišu i pljuskove sa grmljavinom u popodnevnim satima. Vetar umeren, promenljivog pravca. UV indeks umeren (5).

Promenljivo vreme uz slabu do umerenu oblačnost tokom dana sa pojavom slabe povremene kiše u zapadnim i jugoistočnim krajevima Srbije. Na kraju dana i tokom noći ka ponedeljku slaba povremena kiša se očekuje u centralnim i severnim krajevima.

U ponedeljak i utorak još svežije tokom dana i pretežno suvo uz slabu do umerenu prolaznu oblačnost. Povremena slaba kiša je moguća u popodnevnim časovima u zapadnim, centralnim predelima i južnim predelima.

Početkom i sredinom sedmice uz vrlo sveža jutra. U sredu suvo uz slabu do umerenu prolaznu oblačnost, a u drugoj polovini sedmice pretežno sunčano i ponovo toplije.

Komentari (0)
Loading