Saznajte šta vam govoti ŠESTO ČULO: Izaberite KRUG sa slike i otkrijte da li možete da VERUJETE svojoj INTUICIJI

Vesti 14.05.2022 18:51 0

Test ličnosti otkriva kakvo je vaše šesto čulo - saznajte u kojim oblastima života vas najbolje vodi intuicija i koje su vaše skrivene osobine!

Saznajte šta vam govoti ŠESTO ČULO: Izaberite KRUG sa slike i otkrijte da li možete da VERUJETE svojoj INTUICIJI

NajŽena/ Ilustracija/ Shutterstock

Psiholozi aktivno koriste različite testove kao efikasan dijagnostički alat. Popularni testovi ličnosti sa slikama ne mora samo da koristi psiholog, već ih možete sami raditi i deliti sa prijateljima.

Psihološki testovi sa slikama mogu odrediti vaše dominantne karakteristike, želje, nade, unutrašnje stanje. Većina ovih testova zasnovana je na principu - vi birate na osnovu svojih osećanja, odnosno bira vaša podsvesti, ono što je skriveno u vama, piše Sensa.

Ovaj test će vam pomoći da saznate koliko je dobro vaše šesto čulo i da li možete u potpunosti da verujete svojoj intuiciji. Takođe, dekodiranje boja i nijansi će dati opis vašeg tipa ličnosti i inherentnih karakteristika.

Potrebno je da izbaerete jedan od četiri kruga koji se sastoje od kombinacije različitih boja i elemenata. Izbor mora biti napravljen na osnovu unutrašnjeg osećaja.

1 - Snažna ličnost

Ovaj krug biraju jake i odlučne osobe. Takvi ljudi mogu potpuno da urone u posao, lako ostvaruju uspeh, ali nikada ne zaboravljaju na svoje voljene. Zbog vašeg žara i visokih standarda koje postavljate ne samo prema drugima, već i prema sebi, mnogima je teško da komuniciraju sa njima. Imaju moćno šesto čulo kada je reč o poslu, biznisu, novcu, uspehu.

2 - Introvertna ličnost

Izbor treće slike testa ukazuje na to da ste introvert. Veoma cenite svoje vreme, tako da je svaka odluka koju donesete duboko promišljena i uravnotežena. Razmišljanje je jedna od vaših prednosti. Uvek čvrsto branite svoja uverenja, čak i ako se većina ne slaže sa vama. Vaš šesto čulo pomaže da odredite prioritete u životu i donesete dobre odluke.

3 - Posebni ljudi

Ovaj izbor slike obično čine emocionalne i kreativne ličnosti. Veoma ste ranjivi i zahtevate poštovanje od drugih. Zbog činjenice da se često oslanjate na sopstvenu intuiciju i duhovne impulse, često vas drugi pogrešno shvataju. Imate svoj unutrašnji svet i potpuno ste autentični. Šesto čulo vam pomaže da napravite kreativne uvide i predvidite, osetite stvari, bilo negativne ili pozitivne, i pre nego što su se dogodile.

4 - Pozitivne i otvorene ličnosti

Ovaj krug ukazuje na prilično pozitivne ljude. Trudite se da u svemu vidite dobro. Osim toga, vi ste poštena, odgovorna osoba i lako pronalazite zajednički jezik sa drugima. Domišljatost i zabava nisu vam strani. Jednom rečju, vi ste osoba koja svima prija. Šesto čulo vam pomaže da lako odredite kakvi su ljudi, ali deluje i na ljubavne odnose, flert, zavođenje.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading