Danas je je SVETI DAN: Žene, ove poslove NIKAKO ne TREBA DA radite, a ako želju zamislite na ovaj NAČIN, sigurno će VAM se ispuniti!

Ž. T. Vesti 20.05.2022 11:43 1

Na današnji dan se na nebu iznad Jerusalima pojavio Časni Krst gospodnji

Danas je je SVETI DAN: Žene, ove poslove NIKAKO ne TREBA DA radite, a ako želju zamislite na ovaj NAČIN, sigurno će VAM  se ispuniti!

Shutterstock

U dane koji su poznati pod nazivom Svete Pedesetnice, u 9 sati ujutru 357. godine ukazao se Časni krst gospodnji, dan kada su nevernici prestali da sumnjaju! Svi oni koji su sumnjali u Sina Božjeg u velikom strahu i divljenju su posmatrali to nebesko znamenje, koje je sijalo neopisivom svetlošću, jačom od sunčeve.

Povod za pojavu krsta je slučaj naslijeđivanja carskog presta Konstantina Velikog od strane njegovog sina Konstancija, koji je bio dokazani jeretik. Za razliku od njega, svi građani Jerusalema pohitali su u crkvu, kako bi jednoglasno proslavljali ime Isusa Hrista.

Tada se nevjernici i jeretici, neprijatelji i hulitelji Hristovog Božanstva, ispuniše stida, vidjevši u pojavi Krsta tako veliku božansku slavu i silu Gospoda Hrista. I na taj način sama stvarnost posvjedoči tada, da je hrišćanska vjera – prava, istinita i blagočestiva, i ne od visprenih riječi spoljašnje mudrosti ljudske sastavljena, već otkrivenjem i silom Duha Svetoga potvrđivana, i nebeskim znamenjima i čudesima posvjedočavana, piše Kurir.

Ovo prikazanje bilo je razlog da mnogi prihvate pravoslavlje, da se pokaju i prime sveto krštenje.

Prema narodnim običajima, u kasnim večernjim satima valja gledati u nebo i ako vidite četiri zvezde, postavljene tako da obrazuju krst, ispuniće vam se želja. Takođe, danas treba da se uzdržavate od bilo kakvih ženskih poslova, poput šivenja, heklanja, veza...

Veruje se da je jako važno da večeras pogledate u nebo i zamislite želju. Mnogi kažu da su im se tako želje ostvarile.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)
Loading
Žene u Srbiji da se obrazuju
20.05.2022 12:30

A debeli, zabrađeni, korumpirani pedofili u crnim sektaškim mantijama nek se mole njihvom "bogu". Ja učim. Ja se izdržavam. Ja pomažem. Ja odgovaram. Ja menjam. Koja nije sposobna, nek moli "boga" i muža. Sve kvazivernice.