SUNCE sa slike vam šalje bitnu PORUKU za budućnost: Test otkriva TAJNU vaše podsvesti

M. G. Vesti 21.05.2022 13:37 0

Test otkriva važnu poruku za budućnost

SUNCE sa slike vam šalje bitnu PORUKU za budućnost: Test otkriva TAJNU vaše podsvesti

Shutterstock

Na osnovu podsvesti možete otkriti tajne o sebi, kao i važne smernice za budućnost. Unutrašnji glas koji često zanemarujemo može biti presudan za neku životnu odluku, potez ili dilemu.

Shutterstock

 

Testovi sa slikama noisu samo zabava, već na osnovu vaše percepcije, izbora slike, boja, simbola, moguu otkriti šta intuicija i podsvest poručuju. U ovom test potrebno je da izaberete jedan simbol Sunca sa slike i otkrijete koja je vaša važna poruka/savet za budućnost.

Sunce broj 1

Shutterstock

 

Vaš san je u vašim mislima skriven, u mirno spava, ali da bi se ostvario neophodna je akcija. Možete obratiti pažnju na jednostavne znakove iz univerzuma. Ovo je veoma važan korak ka uspehu. Držite svoj um otvorenim i to će vas približiti onome što tražite.

Sunce broj 2

Shutterstock

 

Neki ljudi dolaze u vaš život da vas inspirišu ili probude. Oni mogu da promene način na koji trenutno razmišljate, kao i poteze koje nameravate da napravite. Niko se ne sreće slučajno! Obratite pažnju na ove ljude, oni mogu biti vaš najveći dar.

Sunce broj 3

Shutterstock

 

Svakog dana stvarate svoju stvarnost svojim mislima, osećanjima, uverenjima, namerama i postupcima. Znate kako da izrazite svoju individualnost. Ukoliko se u budućnosti posvetite ličnom razvoju, možete napraviti čuda. Pripremite se za promene, prihvatite ih i možete biti pozitivno iznenađeni.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading