Bila je u UGOVORENOM braku 17 godina, a onda je svoj razvod PROSLAVILA na zanimljiv način

Vesti 21.09.2021 16:00 0

Žena je organizovala svoju zabavu nakon što se "konačno oslobodila" više od 17 godina braka

Bila je u UGOVORENOM braku 17 godina, a onda je svoj razvod PROSLAVILA na zanimljiv način

Shutterstock

Sonja Gupta 45-godišnja žena bila je domaćin šarene tematske zabave kako bi proslavila kraj gotovo trogodišnjeg procesa razvoda . Za tu priliku razvedena žena nosila je šarenu haljinu i traku sa natpisom „konačno razvedenim“ i zamolila goste da dođu u najšarenijim kostimima.

Gupta, po zanimanju računovođa, želela je da ceremonija odrazi njenu ličnost. Zabava je u šali dobila naziv "To je stvar Sonje".

Ua britansku štampu razvedena žena je objavila da oseća da je brak nadvladao njenu ličnost. Žena je od početka osećala da se ne slažu sa njenim mužem. - Izabrala sam svetle boje i jednoroge jer sam veoma vesela osoba - objasnila je.

Gupta je imala ugovoren brak

Sonja Gupta se udala 2003. godine kao deo dogovorenog braka koji se praktikuje u Indiji. Iako je godinama pokušavala da održi odnos što je bolje moguće, osećala se nesrećno.

- Venčali smo se u Indiji, a zatim smo se preselili u Veliku Britaniju. Izgubila sam se u čitavom braku i njegovim kulturnim aspektima i na kraju sam godinama bila zaista nesrećna - objasnila je Gupta.

- Želela sam da povratim bivšu sebe. Pre venčanja sam bila prilično živahna i otvorena osoba, a kada sam se udala, sve se raspalo - dodala je ona.

Kada je svojoj porodici ispričala svoje planove, nisu joj iskazali podršku. Na sreću, Gupta je mogla da računa na prijatelje koji su bili sa njom u najtežim trenucima. Dva sina su takođe podržala ulazak u novi način života.

Proces razvoda je počeo 2018. godine, ali se odužio nekoliko godina. Nakon mnogih dosadnih parnica, pet pojavljivanja pred sudom, tri ročišta i mnogih nesporazuma, suđenje je okončano i brak je zvanično zapečaćen.

Roditelji su na kraju podržali odluku svoje ćerke, a ona je svoj prelazak proslavila velikom zabavom.

Tokom zabave u čast razvoda, pored jednoroga, bio je tu i dvorac, torta koja se pripremala posebno za tu priliku, te ukrasi sa motivom duge.

- Ljudi misle da nema života nakon razvoda, da se život završava, ali zaista, moj život je tek počeo. Naučila sam toliko toga i postala jača osoba - rekla je Gupta, uveravajući je da se konačno razvela i srećna nakon toga.

Komentari (0)
Loading