"Žene, zaboravite na UDAJU": Poznati ekspert za veze objašnjava zašto nikada ne treba da stanete na LUDI KAMEN

Vesti 03.02.2022 15:35 2

"Brak je seksistička patrijarhalna konstrukcija koja u velikoj meri koristi muškarcima i dovodi žene u nepovoljan položaj", napisala je Nadia, ekspert na polju seksologije

"Žene, zaboravite na UDAJU": Poznati ekspert za veze objašnjava zašto nikada ne treba da stanete na LUDI KAMEN

pixabay

Seksolog Nadia Bokodi objasnila je na svom Instagram profilu zašto misli da žene treba da izbegavaju brak sa muškarcima.

- Brak je seksistička patrijarhalna konstrukcija koja u velikoj meri koristi muškarcima i dovodi žene u nepovoljan položaj - napisala je ona.

- Oženjeni muškarci zarađuju više i žive duže kao rezultat neplaćenog porodičnog posla koji bi žene trebale da rade za njih. Neudate žene žive duže, zarađuju više i srećnije su. Istraživanja dalje pokazuju da što je veći IQ muškarca, veća je verovatnoća da će se oženiti, a obrnuto je kod žena - objasnila je Nadia.

Dodala je da očekuje da će je muškarci sada napasti u komentarima i nazvati je svakakvim imenima, ali da i dalje ostaje pri svojim uverenjima.

- To je verovatno samo potpuna slučajnost, ali trenutni podaci pokazuju da više od 70% razvoda iniciraju žene - dodala je Bokodijeva na kraju.

Komentari (2)
Loading
Presretno neudata
10.08.2021 00:01

Amin!

dobri irac
03.02.2022 20:33

Uništiti porodicu.To je geslo ove žene.